KOZÁRMISLENY SE

handball team

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 1.rész 2021.02.19. 00:00

  Szélvész szélsőink maradnak, egy új érkező biztos!

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 1.rész

  Jövő évi keretünk bemutatását egy cikksorozaton keresztül tesszük meg.

  Sorozatunk első részében a szélső pozíciókban bevethető sportolókkal kezdjük.

  Nagy öröm számunkra, hogy a keret jelenlegi szélsői mind vállalták a folytatást! Hosszu Bogi helyére új szélső érkezik! De sok fiatal is kopogtat már a felnőtt ajtaján!

   

  A sort Schäffer Évivel kezdjük!

  A szélvész balszélső további egy évre marad velünk.

  Évi már a 2013-14-es szezon óta tagja a mislenyi családnak. Rengeteget fejlődött és csupaszív játékával további egy évvel tudja majd megörvendeztetni szurkolóinkat.

   

  Schäffer Éva: A szívem döntött a maradás mellett, illetve tudom, hogy itt még rengeteget fejlődhetek szakmailag mind az edzői tevékenységemben, mind a pályán.

  Nem kérdés, hogy jövőre is fogunk látni remek labda lopásokat és sok-sok gólt a balszélsőnktől!

   

  A sort Markovics Rebekával folytatjuk, akik 2017-től erősíti felnőtt keretünket.

  „A mislenyi család közössége“ – mondta Rebi, hogy mi volt az egyik érv a maradás mellett! Markovics Rebi további két évre írt alá egyesületünkhöz!

  Rebi az elmúlt 3,5 évben folyamatosan fejlődött és egyre magabiztosabb, érettebb teljesítménnyel állt elő. Ennek köszönhetően Rebinek további két éves megállapodást ajánlottunk, amit ő elfogadott. 

   

  Markovics Rebeka: Fontos tényező volt a további két éves hosszabbítást illetően a szakmai stáb, a csapat és a mislenyi család közössége számomra, hiszen sokat kaptam az elmúlt időszakban tőlük. Döntésemben meghatározó szerepet játszott, hogy megtaláltam magánéletemben is a boldogságot. Így tehát olyan emberek vesznek körül, akik mind hozzájárulnak ahhoz, hogy elérjük a közös céljainkat, álmainkat.

   

  Ha Rebi boldog, akkor a szurkolók is azok lehetnek!smile

   

  A bal oldal után jöjjön a jobb oldal. 

  „Szöszivel“ és két évet hosszabbítottunk, aki új párt kap majd jobb szélre. 

  Hosszu Bogi sérülésekor került képbe Gréti, aki nagyon hamar beilleszkedett közösségünkbe. A vezetőség számára is két évre szóló megállapodást kínált, amit a kőkemény, kettes védőben is használható játékosunk elfogadott. 

   

  Grénus Gréta: Jól érzem magam ennél az egyesületnél és úgy gondolom, hogy ez a két év számomra a kézilabda pályán - ezzel a szakmai stábbal - mindenképpen előrelépést fog jelenteni.

   

  Gréti fejlődése is megkérdőjelzhetetlen és motiváltsága jó hatással lehet a többikere is!

  Biztos, hogy látunk még tőle egy-két fineszes megoldást!

   

  Jobb szélső pozícióra érkezik meg egy játákos. Ám az ő kilétének felfedésére még várni kell. Az újonnan érkező sportolókat és a jövőre az ifiből felkerülő játékosokat a cikksorozat végén fogjuk bemutatni!

  Hajrá Csajok!

  #csakamisleny