KOZÁRMISLENY SE

handball team

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 2.rész 2021.02.22. 00:00

  Beálló poszton változás! Egy marad, egy megy, egy jön!

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 2.rész

  Ahogy már korábban is megírtuk Linder Luca felhagy az aktív játékkal, így a vezetőségnek jelentős egyeztetéseket kellett megtennie, hogy beálló poszton továbbra is meghatározó képességű, minőségi játékosa legyen felnőtt keretünknek.

  Ezért is nagyon örömteli, hogy Tobak Luca is velünk marad! A csendes, de annál keményebb beállónk további két évre kötelezte el magát egyesületünknél. Igazi csapatember, aki a rábízott feladatot igyekszik a legmagasabb színvonalon elvégezni! Zdenko Kordi szerint nagyon fejlődő képes és igen motivált. Kiválóan illeszkedik egyesületünkbe! 

  Tobak Luca: Nagyon jól érzem magam a csapatban, szeretek itt játszani. Érzem a bizalmat, megbecsülik a munkámat és van fejlődési lehetőségem is. Az is nagy szerepet játszott a döntésemben, hogy Baranya megyei vagyok és itt is magas szinten tudom űzni a kézilabdát.

   

  Nagyon örülünk Luca döntésének, mint ahogy annak is, hogy sikerült megtalálni Linder Luca utódját is. Az ő bemutatása, azonban csak a cikksorozatunk végén lesz, amikor az új igazolásokat mutatjuk be.

   

  A két felnőtt játékos mellé egy utánpótlás korú beálló is helyt fog kapni, így jövőre is három beálló lesz a felnőtt csapat keretében.