KOZÁRMISLENY SE

handball team

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 4.rész 2021.03.01. 00:00

  Továbbra is a fedélzeten mindhárom irányítónk!

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 4.rész

  Halász Betti – a hűség mintaképe volt az első aláírónk!

   

  Kronológiailag Halász Betti volt az első, aki elfogadta egyesületünk 2021-22-re szóló hosszabbítási ajánlatát. A mindenki által csak Hasiként ismert irányítónk a kezdetektől egyesületünk sportolója, és ezt az időszakot most újabb két évvel fogja megtoldani.

   

  Halász Bernadett: Nagyon régóta itt játszom és jól érzem itt magam. Jól felépített egyesület és szakmai stáb. Ezek mellett itt van a családom is. Ez az év nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de úgy érzem, hogyha tovább megyünk ezen az úton akkor sikeresek lehetünk együtt!

   

   

  A másik Betti is marad.

  Hornyák Betti újabb egy évvel hosszabbítja meg szerződését.

   

   

  Újabb egy évet írtál alá egyesületünkhöz. Nehéz időszak alá mögötted, hiszen egy komoly váll műtét után vagy és a COVID is alaposan megnehezítette a felépülésedet. Milyen állapotban érzed magad most?

   

  Valóban nem volt egyszerű időszak , de mostmár csak előre tekintek. Boldog vagyok, hogy napról napra jobb a vállam és egyre jobb erőben érzem magam.

   

  Miért volt számodra fontos, hogy elfogadd az egyesület újabb egyéves ajánlatát? Milyen tervekkel vágsz neki a következő szezonnak? Mit vársz magadtól?

   

  Jól érzem magam a városban és a csapatban egyaránt, ezért nem meglepő, hogy a maradás mellett döntöttem. Szeretnék többet kihozni magamból, és szakmailag előrébb lépni.

   

   

  Péter Panna sem volt könnyű helyzetben, hiszen neki is egy komoly sérülésből kellett visszatérnie. Panna is kezdi visszanyerni régi sportformáját!

   

  Te is amellett döntöttél, hogy elfogadod az egyesület ajánlatát. Nem vagy könnyű helyzetben, hiszen a sérülésed után nagyon hektikusan jöttek a mérkőzések. Hogy érzed? Hol tartasz a sérülés előtti Pannához képest?

   

  Nem segítette a fejlődésemet az előző félév foghíjas időszaka, de az több időt adott arra, hogy fizikailag újra formában legyek. Ugyanolyan értékű edzésmunkát tudok végezni, mint a sérülésem előtt és remélem ennek nemsokára a pályán is látszani fog az eredménye.

   

  Szerződést hosszabbítottál a klubal. Mi volt a legfőbb indok? 

  Nagyon jó szakmai felkészítésben lesz itt részem a következő szezonban és továbbra is szeretnék a mislenyi közösség tagja lenni, hogy együtt érhessük el a kitűzött céljainkat.

   

  A 2021-22-es keret bemutatása a vége felé közeledik. Hamarsan a balátlövő pozícióban bevethető játékosokról fog szó esni!

  Addig is szurkoljunk felnőtt csapatunknak, hogy a kiváló tavaszi rajtot folytatva lépegessenek előrefelé lányaink!

  #csakamisleny