KOZÁRMISLENY SE

handball team

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 5.rész 2021.03.05. 00:00

  A gólerős bombázó is további két évre velünk marad!

  2021-2022-es felnőtt keret bemutatása - 5.rész

  Scheffer Zsanett tavaly nyáron a SZISE csapatától érkezett hozzánk azzal a tervvel, hogy közösen harcoljuk ki az NB I-be való jutást. Az ismert körülmények miatt ez ugyan most elmarad, de a vezetőség mindenképpen szerette volna megtartani Zsülit! A megállapodás megszületett és a gólerős átlövő további két évre marad a klubnál. Ráadásul a tervek szerint a megkezdett edzői tanulmányait is folytatni fogja és az egyesület utánpótlás csapatainál fog edzői tevékenységet folytatni.

   Zsüli_egyedül.jpg

  Zsanett! Egyre markánsabb játékot produkálsz csapatunkba, ahol a következő évben, években is jelentős szerep jut neked! Hogy vagy most?

   

  Köszönöm a kérdést, jól vagyok, jól érzem magam a csapatban. Egy kisebb sérülés most hátráltat ugyan a munkában, de hamarosan újra a csapattal leszek.

   

  Mi döntött amellett, hogy további két évre is aláírtad szerződésedet?

   

  Úgy gondolom, hogy egy erős csapat tagja vagyok, egy kiváló edző mellett, biztos vagyok benne hogy nagyon sokat fogok fejlődni ez idő alatt szakmailag, illetve az edzői tevékenységemben is. Minden erőmmel azon leszek, hogy a bajnokságban minél jobb helyezést érjünk el! 

   

  Scheffer nem lesz egyedül a posztján. Egyesületünk megállapodott egy új átlövővel, akit a cikksorozatunk végén az érkező játékosok között fogjuk bemutatni. A szakmai stáb döntése értelmében további egy utánpótlás korú átlövő is helyet fog kapni a balátlövők közt.

  Szükség is lesz a csapat további erősítésére, hiszen a jövő évi célok nem változnak az idehez hasonlóan. Folyamatosan a legjobbak közt lenni, és egyszer a legjobbnak lenni!

  Az új játékosok bemutatása a kapusokkal fog zárulni. Ezen a poszton azonban még zajlanak az egyeztetések, így erre még egy kicsit várni kell!

  Addig is szurkoljunk felnőtt csapatunknak, hogy mind a bajnokságban, mind a liga kupában elérjék kitűzött céljaikat!

  #csakamisleny