KOZÁRMISLENY SE

handball team

  4 siker a fordulón U12-ben 2020.11.19. 00:00

  Mindkét csapat győzelmekkel, pozitív élményekkel térhetett haza hétvégén

  4 siker a fordulón U12-ben

  Kovács Enikő (Kozármisleny SE-Fehér), és Tatai Tamás (Kozármisleny SE-Kék) tanítványai vasárnap utaztak mohácsra, ahol négyből három mérkőzésen a hazai gárdák ellenében léptek a pályára. A Kékek kezdték a sort a mohácsiak második csapata ellenében, majd jöhettek a Fehérek, akik továbbra is a Mohácsi TE II ellen csatáztak. Ezt követően újra a Kékeken volt a sor, akik a hazaiak I-es csapatával mérhették össze tudásukat, majd a sormintát befejezve érkeztek ismét a Fehérek, ám ezúttal a Harkányfürdő SE csapatával csaphattak össze. 

  Kovács Enikő: Mindössze 8 játékosommal tudtam nekivágni a fordulónak. Nagy meglepetést okoztak a gyerekek, lelkiismeretesen küzdötték végig a 2 mérkőzést. Az állóképességünk elfogyott a végére, nem is csoda, viszont megérdemelten hozták el a 4 pontot Mohácsról.

  Tatai Tamás: Sajnos többen sérüléssel és betegségekkel küzdenek, így kissé tartalékosan kellett játszanunk. Az első mérkőzésen a fiatalabb mohácsi lányokkal játszottunk, és itt meg is látszott a különbség az eredményen. Amíg nekünk a második mérkőzésünk volt a Mohácsi nagylányok az elsőt játszották, mégis úgy tűnt, fizikálisan jobban bírjuk. Az elején döcögősen kezdtünk, de folyamatosan lendültünk játékba,  ez a mérkőzés már nehezebb falat volt. Jól védekeztünk és a támadójátékunk is gördülékeny volt. A látszat és a gólkülönbség ellenére, magabiztosan gyűjtöttük be a pontokat. Csapatként jól funkcionáltunk és szinte minden posztról eredményesek voltunk. Gratulálok a lányoknak! Csak így tovább!

  Mohácsi TE 1888 II. - Kozármisleny SE-Kék 1-29 (0-14) 
  Mohácsi TE 1888 I. - Kozármisleny SE-Kék 13-16 (8-9) 

  Kozármisleny SE-Kék: Bohner, Böröcz, Györe, Jarjabka, Kóródy, Lasztóczi, Nóránt, Pintér 
  Edző: Tatai Tamás 

  Mohácsi TE 1888 II. - Kozármisleny SE-Fehér 3-13 (1-8) 
  Harkányfürdő SE - Kozármisleny SE-Fehér 6-11 (2-6) 

  Kozármisleny SE-Fehér: Csiki, Szugfill, Hamarics-Fejes, Grecht, Takács, Tajti, Werner, Vadasy 
  Edző: Kovács Enikő