KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A Balaton partjára látogattunk 2019.04.09. 00:00

  Serdülő és Ifjúsági I. osztályú csapataink pénteken vendégeskedtek e Siófok KTC Kft-nél

  A Balaton partjára látogattunk

  A fiatalabb csapatok futottak ki először a “porondra”. Borbándi István lányai nincsenek egyszerű helyzetben, ám kijelenthetjük, javuló formát mutatnak az utóbbi mérkőzéseken, csak egy apróság hiányzik a végjátékokban, hogy ez végre pontokban is megmutatkozzon. Jól indítottuk az összecsapást, nem ijedtünk meg a vendég szerepkörtől, így magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és a vezetést is. A játékrész második felében éledezett a hazai alakulat, sőt, a vezetést is átvették a huszadik percben először, így a szünetre a hazai csapat mehetett elégedettebben az öltözőjébe. A második játékrészben aztán folytatódott a hazai csapat szériája, így 3 gólos hátrányba kerültünk, ám nem adtuk fel egy pillanatra sem! A véghajrában egy találatra zárkóztunk, sőt, ha az utolsó támadásunk sikerrel jár, egy pontot el is csenhettünk volna ellenfelünk otthonából!

  Jól kezdtük a mérkőzést, és az egész mérkőzésen motiváltak voltunk, az eladott labdák és a kihagyott ziccerek viszont a második félidő elején 3-4 gólos hátrányt okoztak. Az utolsó 5 percben nagyot küzdöttünk, egy gólra is feljöttünk, de az utolsó támadásunkat nem tudtuk gólra váltani. Kár ezért a mérkőzésért! Benne volt a két pont lehetősége, ami azonban pozitívum, hogy egyre érettebb a játékunk. - Összegezte István a tapasztalatokat.

  Siófok KTC Kft - Kozármisleny SE (15-13) 27-26
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Bazsó Máté, Kertész Bálint

  Kozármisleny SE: Hausznek, Wichmann - Kornfeld, Bihari 2, Kasziba, Takács 1, Váradi 3, Köpösdi 5, Grosics 3, Jarjabka 2, Danis 1, Németh, Dézsi N., Dézsi F. 9
  Edző: Borbándi István

   

  Kezdődhetett az Ifjúsági gárdák összecsapása. Az őszi szezonban igen gólgazdag mérkőzést játszott egymással a két csapat, s bizony a siófoki csapat magabiztosan gyűjtötte be kozármislenyben is a két pontot. Idegen vagy sem, szerette volna csapatunk kiköszörülni a csorbát. No ez nem igazán látszott meg a mérkőzés első 15 percében. Negyed órányi játék után a hazai alakulat 6 gólos előnyre tett szert. Innen még sikerült összekapni magunk, így 2 találatra zárkóztunk a szünetig. A második félidő elején aztán ismét érkezett a hideg zuhany, ezúttal már 7 találatra duzzadt vendéglátónk előnye, amiből immáron csak egy aprócska gúlt sikerült ledolgozni a félidő végéig, így a hatvan percnyi játékidő után 6 találattal bizonyult jobbnak a Siófok KTC Kft.

  Gyulay László elsősorban nem a mutatott játék miatt volt csalódott:

  Sajnos ezen a meccsen messze elmaradtunk saját tudásunktól, rengeteg hiba jellemezte a játékunkat. De ennél sokkal fájóbb, hogy a mentalitásunk és a hozzáállásunk messze elmaradt attól a szinttől, ami minket szokott jellemezni, így teljesen megérdemelt volt ellenfelünk győzelme. Tudom, hogy fáradtak vagyunk, de a küzdelem és a kitartás az ingyen van, ezt mindenkinek meg kell érteni!

  Siófok KTC Kft - Kozármisleny SE (17-15) 35-29
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Bazsó Máté, Kertész Bálint

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Acsai, Kovács 4, Leitner 6, Pocsay 6, Fledrich 2, Takács 2, Menyhei 3, Humel 4, Lazic, Köpösdi 2
  Edző: Gyulay László