KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A bejgli még le sem ért 2019.01.03. 00:00

  Nem sokáig vártak a rajtra felnőtt csapatunk játékosai, akik január 2-án, szerdán délelőtt újra birtokba vették a kozármislenyi sportcsarnokot.

  A bejgli még le sem ért
  A kötelező súlykontroll után konditeremben dolgoztak játékosaink és átmozgató futóedzés is szerepelt a programban, majd egy kis elméleti felkészítés következett az új taktikai elemekről. Ezután beszélgettünk Kovács Tamás vezetőedzővel.
   
  – Csak a szokásos kérdés: mi a program, van-e változás a keretben?
  – Az eddigiektől eltérően öt helyett hat hét fog rendelkezésünkre állni, így van megfelelő idő mind a fizikai, mind a taktikai felkészítésre – válaszolta Kovács Tamás. – Sok edzés és mindössze hét edzőmeccs vár a lányokra.
  – A keret egybenmarad?
  – Sajnos csapatunk egyik meghatározó játékosa, Gadányi Maja távozik tőlünk. Az NB I-be igyekvő Szombathelyi KKA szeretné szerződtetni. Jelenleg nem tudok olyan feltételeket, lehetőségeket kínálni neki, mint az éllovas, így alapvetően nem is akarok akadályt gördíteni Maja távozása elé, de a szombathelyi klubbal még nem egyeztünk meg. Kapusunknak élő szerződése van és ez egyelőre ide köti hozzánk.
   
   
   
  – Maja távozásával együtt várható-e új kapus érkezése?
  – Nem igazolunk mást. Van két tapasztalt kapusunk Radochay Bea és Víg Vivi személyében. Mellettük a fiatal Németh Orsi kap majd több lehetőséget a felnőtteknél.
  – A mezőnyjátékosokat illetően lesz változás?
  – Nem. Maradunk annál, hogy a helyi fiatalokat fogjuk egyre jobban beépíteni.
  – A célkitűzések változnak?
  – Továbbra is szeretnénk a dobogóra felérni. Ehhez alapvetően minden adott. A körülményeink rendeződtek a háttérben, s újra azon dolgozhatunk, hogy miképp tudnánk még előrébb lépni.
   
  A felkészülési mérkőzések
  Január 11., péntek, 15.30: Kecskemét–Kozármisleny
  Január 18., péntek, 18.30: FKSE-Algyő Szeged–Kozármisleny
  Január 26., szombat, 11.00: Kozármisleny–Kecskemét
  Január 26., szombat, 16.00: Kozármisleny–még nincs ellenfél
  Február 2., szombat, 11.00: Kispest–Kozármisleny
  Február 2., szombat, 17.00: SZISE–Kozármisleny
  Február 9., szombat, 18.00: Kozármisleny–Csurgó