KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A döntetlenre rászolgáltunk volna 2020.09.12. 00:00

  Kiélezett, kemény, izgalmas csatát hozott a bajnoki rajt, pont olyan volt a Budaörs elleni rangadó, amilyenre számítottunk. Csak a végeredménnyel nem lehetünk elégedettek.

  A döntetlenre rászolgáltunk volna

  Hamar kiderült, hogy a két csapat hasonló játékerőt képvisel, az első félidőben végig fej-fej mellett haladt a két együttes. A 11. percben Polics Tímea góljának köszönhetően kettővel meg tudtunk lépni ellenfelünktől (6-4), de nem sokáig tudtuk megőrizni az előnyünket. Már-már úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul az első félidő, ám a vendégek az utolsó pillanatban betaláltak, így egygólos vezetéssel mehettek pihenőre.

  A szünet után folytatódott a kiélezett adok-kapok, a 44. percig egyik csapat sem tudott két gólos előnyt kicsikarni. A Budaörsnek aztán sikerült, a 45. percben 17-20 volt az állás, de visszaküzdöttük magunkat: Scheffer Zsanett találatával nem sokkal később egyenlítettünk (20-20). Sajnos azonban ahelyett, hogy tovább vitt volna minket a lendület, a vendégek kapták el ismét a fonalat, s az újabb háromgólos fórjukat már nem tudtuk ledolgozni, végül 24-22-es vereséget szenvedtünk.

  – Egy végletekig kiélezett mérkőzést láthattak a nézők, amelyen a küzdelem dominált mindkét oldalon – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Úgy gondolom, hogy a döntetlen teljesen igazságos lett volna. Gratulálok a Budaörs csapatának, de még inkább gratulálok a csapatomnak, amely minden nyomást elbírt, és az utolsó másodpercig nyílttá tette a meccset! A támadásainknál a beállóink megjátszásával rossz döntéseket hoztunk, míg a védekezésünkben nem voltunk egységesen agresszívak. Sajnálom, hogy 22-23-nál egy egyértelmű hétméteres plusz kiállítás szituációban néma maradt a játékvezetők sípja. Az ilyen kiélezett meccseken sem a játékosok, sem a játékvezetők részéről nem fér bele ekkora hiba. A vereség ellenére emelt fővel jöhettünk le a pályáról, aminek örülök, ráadásul hosszú még a bajnokság. Nincs más lehetőségünk, mint tanulni a hibákból, menni tovább a megkezdett úton és készülni a következő bajnokira!

   

  Kozármisleny SE–Moyra-Budaörs Handball 22-24 (12-13)
  Női kézilabda NB I. B, Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Gadányi – Hosszu 1, POLICS 5, Hornyák 3, Tobak 1, Scheffer 4, Schäffer 1. Csere: VIG (kapus), Németh (kapus), Szemmelrock 4, Grénus, Kovács V., Markovics 2, Halász, Péter P., Linder 1.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.

  Hétméteresek: 0/0, ill. 3/3.

  Kiállítások: 10, ill. 6 perc.

  Az eredmény alakulása. 15. perc: 7-7, 28. perc: 12-12, 39. perc: 17-16, 45. perc: 17-20, 51. perc: 20-20, 55. perc: 20-23.