KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A gyerekek tudásuk legjavát nyújtották 2018.02.11. 00:00

  A debreceni Főnix-kupa utánpótlás tornán két U10-es csapatot indítottunk: az egyik a harmadik, a másik a tizedik helyen végzett.

  A gyerekek tudásuk legjavát nyújtották
  Csapatommal másodszor vettünk részt az ország egyik legnagyobb és legrangosabb utánpótlás tornáján – kezdte értékelését U10-es csapatunk edzője, Szabó Ágnes. – A 2007-es korosztály az egyik legnépesebb az egyesületünknél, így általában a több játéklehetőség reményében két csapattal indulunk a tornákon, ahogy ezt most Debrecenben is tettük. Nagyon sok hasznos és színvonalas mérkőzést játszottunk. Minden gyerek a tudása legjavát nyújtotta, amivel teljesen elégedett vagyok. A korosztályunkban húsz csapat indult, mindkét gárdánk hat mérkőzést játszott. Az egyik végül a torna harmadik, míg a másik a tizedik helyén végzett.
   
   
  A tréner hozzátette, ebben a korosztályban az eredményességet nem is az elért helyezés kell, hogy mutassa, hanem az, hogy az edzéseken gyakorolt dolgokból mennyit lát viszont a mérkőzéseken – márpedig egyre többet látott, ami örömteli.
  Szeretnék köszönetet mondani a minket elkísérő szülőknek, akik az utolsó játéknapon rendelkezésünkre álltak, hogy minden csapatunk eljusson a mérkőzések helyszínére, illetve magam is irányítani tudtam négy meccset. Remélem, a közeljövőben még több hasonló színvonalon megrendezett tornán tudunk részt venni.