KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A gyorsaságunkat kell érvényesítenünk 2019.11.09. 00:00

  Hazai pályán három hete láthattuk utoljára Kovács Tamás tanítványait, akik most szombaton a Csurgót látják vendégül. Reméljük, új győzelmi sorozat kezdődik!

  A gyorsaságunkat kell érvényesítenünk

  – Jól jött a bajnoki szünet?

  – Kimondottan jól! – válaszolta vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Leginkább azért, mert így volt idő feldolgozni a Vasas elleni vereséget. Sikerült rendezni a sorokat, így újra komoly ambíciókkal várjuk a folytatást. Nem leszek elkeseredve, ha most megint egy ötmeccses győzelmi sorozat jön.

  – Ehhez azonban most szombaton le kell győzni a Csurgót, ahol ismerős arcot köszönhetünk a kispadon.

  – Valóban, Mato Matijevic két szezonon át dolgozott egyesületünknél. Idén vette át a feljutó Csurgó csapatát, amellyel a hét mérkőzésből négyet sikerrel vettek. Vereségeiket az élcsapatoktól szenvedték el (Budaörs, Neka, Győr). Nem kis meglepetésre az első fordulóban legyőzték hazai pályán a Vasast, magabiztosan fektették két vállra a Rinyamenti KC-t, idegenben a Dorogot és Szombathelyt.

  – Milyen ellenfélre számíthatunk?

  – Kimondottan szervezett csapat benyomását kelti a Csurgó. Van három NB I-es múlttal rendelkező játékosuk, a kapus Scholtz Andrea, a beállós Vukcevic Sara és az átlövő Hanusz Boglárka. A védekezésük igen komoly, ugyanakkor a támadójátékuk még nem állt össze. Arra számítok, hogy ezt kihasználva tudunk majd sok lerohanásos támadást vezetni és könnyű gólokat elérni. Úgy gondolom, hogy gyorsabb csapatunk van, ezt kell érvényesíteni holnap!

  A papírforma tehát mellettünk szól, de Policsék jól tudják, hogy csak erre alapozva ezen a meccsen sem adnak két pontot.

  2019. november 9., szombat, 18 óra: Kozármisleny SE–Csurgói NKC

  Játékvezetők: Gáspár Soma, Vörös Bence

  Belépőjegy

  Felnőtt: 1000 Ft/fő

  Diák/nyugdíjas: 500 Ft/fő

  14 éven aluliaknak a belépés ingyenes