KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A hozzáállásunk jó volt, de ez nem volt elég a pontszerzéshez 2020.12.05. 00:00

  A NEKA otthonában kezdődött újra számunkra a szezon: csapatunkból többen is hiányoztak, s bár a pályán lévők mindent megtettek a sikerért, hat góllal kikaptunk.

  A hozzáállásunk jó volt, de ez nem volt elég a pontszerzéshez

   

  Több mint egy hónapja, október utolsó napján játszott utoljára bajnokit felnőtt csapatunk. Most december eleje van… Hosszú volt a kihagyás, ami természetesen meglátszott a teljesítményünkön, főleg úgy, hogy Zdenko Kordi vezetőedző több játékosra nem számíthatott. Ennek megfelelően közel sem működött tökéletesen a gépezet a NEKA otthonában, ám jó volt látni, hogy a pályán lévők mindent megtettek, iparkodtak, akartak a lányok. Mindez arra volt elég, hogy az élbolyhoz tartozó házigazdáknak alaposan meg kellett dolgozniuk a sikerért, végül hat góllal nyertek.

  Zdenko Kordi: – A karantén után két héttel, tíz edzést követően vettünk részt a mérkőzésen, amelyen ráadásul sok játékosunk hiányzott, Gadányi Maja, Scheffer Zsanett, Schäffer Éva, Hornyák Bernadett és Markovics Rebeka, Szemmelrock Dóra pedig még mindig nem tudott teljes értékű munkát végezni, ám a keretben volt már. Úgy gondolom, hogy jó volt a hozzáállásunk, és a körülményeket tekintve egészen jó ellenállást tanúsítottunk. A megbeszélteket időnként viszontláttam a pályán, de időre lesz még szükségünk ahhoz, hogy összeszokjunk, és megtanuljuk az új dolgokat. Örülök, hogy hosszú idő után végre mérkőzést játszhattunk, amelyen felmérhettem, hogy pillanatnyilag ki mire képes.


  NEKA–Kozármisleny 25-19 (15-12)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport, 11. forduló.

  Kozármisleny: Vig (kapus), Németh (kapus), Polics 5, Halász 4, Hosszu 3, Kovács V. 2, Péter P. 2, Grénus 1, Szemmelrock 1, Takács 1, Tobak, Linder, Fledrich, Köpösdi.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.