KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A mérkőzés hajrája a miénk volt 2019.03.10. 00:00

  A múlt heti, NEKA elleni súlyos vereség után sejteni lehetett, hogy nem lesz sétagalopp a Doroggal szembeni hazai meccs. Nem volt az, de a lényeg, hogy megszereztük a két pontot. Lesz ez még sokkal jobb is!

  A mérkőzés hajrája a miénk volt

  A mérkőzést Vig-védések és Polics–Gulya támadóakciók indították, így a 10. percben 4-1-re vezettünk. Sajnos már ekkor is több olyan hiba volt a játékunkban, ami nem megengedhető. A vendégek időkérése után magához ragadta a kezdeményezést Bona Gergő csapata, s 6-6-nál utol is ért minket, majd a 20. perc környékére átvette a vezetést. Ebben az időszakban nagyon sok átlövésgólt kaptunk, elöl pedig rendre kihagytunk minden helyzetet. A kapunkba érkezett Radochay, jobbszélre Grénus helyett Tóth, míg középen ekkor a Polics, Péter Panna, Halász trióval próbálkoztunk. Szenvedős volt a játék, ami leginkább a dekoncentráltságunkra vezethető vissza. Az ellenfél egygólos előnyével zárult a félidő.
  A másodikban sem változott sok minden. Sőt, a vendégek már három gólosra duzzasztották előnyüket, ugyanakkor az látszott, hogy kezdenek elfáradni. Egy dolog kiemelhető csapatunk játékát tekintve. A lányok a hibák után sem rogytak meg és mentek, mentek előre. A 45. percre utolérték a vendégeket, majd a háromgólos hátrányból sikerült háromgólos előnyt szerezni. Ekkor hátul sokkal feszesebb volt csapat, Radochay is több védést bemutatott és sikerült több indításgólt szerezni. A támadásoknál Halász és Palotás gólerős játéka is kellett, így a lényegi dolgok a mérkőzés 55. percére eldőltek. A végjátékot csapatunk jól hozta le, így ha kicsit nyögvenyelősen is, de sikerült begyűjteni a két pontot.

  – Egyértelműen bennünk maradt még a múlt heti meccs. Sokáig kerestem a mai legjobb felállást, végül azonban a rutinunk és a jobb erőállapotunk döntött. Nem volt szép játék, de ezért is két pont jár. Tartjuk a harmadik helyünket, megyünk tovább – értékelt vezetőedzőnk, Kovács Tamás.

   

  Kozármisleny SE – Dorogi Egyetértés SE 29-25 (13-14)
  Női kézilabda NB I. B.
  Kozármisleny SE: Vig – Grénus 3, GULYA 6, Szemmelrock, Polics 3, Palotás 6, Schäffer 3. Csere: RADOCHAY (kapus), Németh (kapus), Halász 3, Tóth T. 3, Markovics 2, Ragoncsa, Linder, Péter P. Vezetőedző: Kovács Tamás.

  Az eredmény alakulása. 10. perc: 4-2, 15. perc: 8-7, 18. perc: 8-10, 22. perc: 10-13, 42. perc: 17-20, 52. perc: 24-20, 56. perc: 28-21.
  Hétméteresek: 5/3, ill. 3/1.
  Kiállítások: 4, ill. 4 perc.