KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A pályán kijön belőle az állat 2017.08.06. 00:00

  Amikor felmegy a pályára, kijön belőle az állat, fogalmaz Vadász Ildikó, csapatunk új játékosa. Reméljük, összefogja a védekezésünket.
  A pályán kijön belőle az állat

  A maga huszonhat évével és NB I.-es tapasztalatával már a rutinosak közé tartozik csapatunkban, emiatt kicsit furcsán is érzi magát, árulta el. Vadász Ildikó Dunaújvárosban kezdett kézilabdázni („Úristen, már tizenöt éve!” – állapította meg), ahol végigjárta a lépcsőfokokat, s végül szerepelt az élvonalban is. Innen Kispestre vezetett az útja, a legutóbbi három évet itt húzta le, szintén az első osztályban.

   

  vadász_vágott.jpg

   

  – A legutóbbi időszakban a saját elvárásaim alatt teljesítettem, emiatt úgy éreztem, váltanom kell, másfelé kell elindulnom – fogalmazott Vadász. – Kozármislenyből megkerestek, s nagyon szimpatikus volt, amit Kovács Tamás felvázolt egyrészt az utánpótlás-nevelésről, másrészt arról, hogy áll a játékosaihoz, a csapathoz. Kispesten állandóan változtak a körülmények, itt biztosabbnak, stabilabbnak érzem a klub helyzetét, ami szintén fontos volt számomra.
  Bár messze nem ő lesz a legnagyobb, s talán nem is a legerősebb játékosunk, az biztos, hogy senki sem akasztaná össze vele a bajszát – illetve a frufruját. Látszik rajta, hogy csupa izom, a mentalitásáról pedig ő mondott néhány szót.
  – Tényleg nagyon kemény vagyok. Ha belépek a pályára, mintha száznyolcvan fokot fordulna velem a világ: egyébként csendes vagyok, de ilyenkor kijön belőlem az állat – mondta Vadász, akire elsősorban védekezésben számíthatunk, de jobbátlövő is volt. – Bízom benne, hogy össze tudom szedni a csapat védekezését, jól irányítom majd a társakat.