KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A sírból vissza 2019.04.08. 00:00

  A Bajnok DSE Nemesvámos csapatát láttuk vendégül vasárnap, vért kellett izzadjunk a sikerért.

  A sírból vissza

  A vasárnap délutáni összecsapás bizony messze nem úgy indult U22-es alakultunk számára, ahogyan azt a megbeszélésen eltervezték. Ellenfelünk finoman szólva sem feltett kézzel érkezett a mérkőzésre, a 17-ik percben már 6 gólos volt a különbség, az ő javukra. Innen kellett megkezdjük a felzárkózást, s szerencsére ez sikerült is, sőt, ki is egyenlítettünk, ám a hajrában elkövetett hibáinkat kihasználva ismét a Nemesvámosnál volt az előny. A második játékrész elején viszont magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, s egy 4-0 -ás vágtával 2 találatos előnyre tettünk szert. Ellenfelünk ekkor sem tört meg, s nem tette meg azt a szívességet, hogy feladja. Visszatértek a mérkőzésbe, így ismét döntetlen állt az eredményjelzőn. Lányaink elővették az utolsó energia tartalékaikat, egy újabb rohammal már 3 találatosra sikerült hízlalni a különbséget, amivel már a záró sípszóig sikerült jól sáfárkodni. Voltunk a mérkőzésen a pokolban, és a mennyben is, végül ha nehezen is, de sikerült itthon tartani a 2 pontot, ezzel megtartva előnyünket a tabella elején.

  Egyértelműen a teljesítőképességünk határán vagyunk. Ismét borzasztó nehezen indult a mérkőzés számunkra, kétszer is 6 gólos hátrányba kerültünk, de hatalmasat küzdve a sírból hozták vissza a lányok a két pontot, igazi csapatként! Ismét léptünk egyet előre a célunk elérésére felé! - Zárta rövid értékelését Gyualy László. 

   

   

  A lányok legközelebb 2019.04.13-án, szombaton, 13 órakor lépnek pályára a negyedik helyen tanyázó Hévízi SK vendégeként. Hogy az sem lesz egyszerű összecsapás, az biztos, így aki teheti, kísérje el a lányokat!  

  Hajrá Csajok! 
  #csakamisleny
  #mislenyhandball

   

  Kozármisleny SE U22 - Bajnok DSE Nemesvámos (13-15) 28-25
  NBII Felnőtt Dél-Nyugat
  Vezette: Kertész Bálint, Szabóné Szincsák Eszter

  Kozármisleny SE: Németh, Vaskó, Vukmann - Köpösdi, Kovács 5, Leitner 8, Pocsay, Réti 2, Fledrich, Takács 1, Menyhei 3, Humel, Péter 5, Markovics 4
  Edző: Gyulay László