KOZÁRMISLENY SE

handball team

  A tabellát vezetve 2019.03.04. 00:00

  U22-es csapatunk már első helyen van az NBII -es bajnokságban.

  A tabellát vezetve

  Lányaink már úton voltak Marcaliba, amikor érkezett a hír: a Csurgó elbukott a PEAC vendégeként, így győzelem esetén mi ugrunk az első helyre. A motivációval eddig sem volt gondja csapatunknak, ám ez még egy lapáttal rádobott a harci kedvünkre! Az első félidő tizedik percéig támadásban kicsit kerestük önmagunk, ám a vezetés így is nálunk volt a kezdő sípszótól kezdve. A játékrész feléhez érkezve indítottuk az első komoly rohamokat, egy 0-6 -os sorozatot produkálva, ezzel 7 találatra hízlalva az előnyt. A kürtszó felharsanásáig még egy találattal tudtuk növelni előnyünket, így a szünetben 11-19 -es eredményt jegyezhettünk fel. A második játékrészben a biztos vezetés tudatában már több hiba csúszott játékunkba, ám a győzelem így sem forgott veszélyben egy pillanatig sem.
  Gyulay László érthetően elégedetten foglalta össze a mérkőzést:

  Ezen a héten csak ez az egy mérkőzésünk volt, így jóval frissebbek és dinamikusabbak voltunk mint múlt héten, ráadásul teljes volt a keretünk, ezúttal sérülések sem hátráltattak minket, így elég komoly, minőségi játékot mutattunk be! Meghatározó volt az első félidei védekezésünk, amivel jól megalapoztuk a vártnál könnyebb győzelmünket. Nagy különbség volt a két csapat gyorsasága között, ezért a második félidőben sok hibát vétettünk, de a gyors játékba ez benne van! Nagyon örülök, hogy mindenki hozzátett győzelemhez.Csak szerényen és alázatosan dolgozunk tovább!

   

  Marcali-VSZSE - Kozármisleny SE (11-19) 28-37
  NBII Felnőtt, Dél-Nyugat
  Vezette: Ihász Bence László, Sörös Csaba

  Kozármisleny SE: Németh, Vaskó - Köpösdi 2, Acsai 4, Kovács 4, Leitner 5, Pocsay 2, Fledrich 2, Takács, Kozsán 2, Péter 5, Humel 1, Réti 3, Menyhei 2, Müllerlei 1, Markovics 3
  Edző: Gyulay László