KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Amikor az edzőnek nincs egy rossz szava sem... 2017.12.26. 00:00

  Remek szezont produkált eddig U13-as csapatunk, amely az ősz során rengeteget fejlődött, s jó esélye van arra, hogy bekerüljön az országos döntőbe. A bejutás cél, egy érem pedig az álom...

  Amikor az edzőnek nincs egy rossz szava sem...

  Ritka az ilyesmi, de az edzőnek egyetlen rossz szava sincs. Dányi István csak dicséri a lányokat, a csapatát, úgy érzi, abszolút elégedett lehet az őszi szerepléssel, teljesítménnyel.

  Az alapszakaszt a második helyen zártuk nyolc győzelemmel és két vereséggel, jöhetett a középdöntő, vagyis a felsőház. Itt eddig egy forduló ment le, amely során a Fraditól óriási csatában kikaptunk két góllal, nagy riválisunkat, a XVI. Kerületi TMSE csapatát viszont megvertük, Jelenleg a harmadik helyen állunk, s jó esélyünk van arra, hogy bejussunk az országos döntőbe. Ez a célunk. Egy érem pedig az álmunk.

  Ahhoz, hogy az álom valóra váljon, természetesen nagyon sokat kell dolgozni. Ugyanúgy, mint eddig. Edzőnk ugyanis nem csak a pályán nyújtott teljesítménnyel, az eredményekkel volt elégedett, hanem az elvégzett munkával is.

  Nagyon jól dolgoznak a lányok, egy rossz szavam nem lehet. Az edzések intenzitása kilencven–kilencvenöt százalékos, mindenki odateszi magát, és hála istennek már az önbizalommal sincs probléma. Eleinte voltak ezzel gondjaink, de a lányok most már elhiszik, hogy mire képesek. Tényleg nagyon ügyes, tehetséges társaság ez, öröm velük dolgozni.

  A csapat nagyon sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, és természetesen a játékosok egyénileg is rengeteget léptek előre. Vártok Tamara kiemelkedő teljesítményt nyújtott eddig, nagyon sok gólt lőtt, de Wéber Veronika, Grosics Gréta és a kapusok is remekeltek, s rögtön tegyük hozzá, hogy mindenki fejlődött, így mindenkit dicséret illet.

  Tényleg elégedett vagyok. A védekezésben kell még előrelépnünk, nem vagyunk eléggé agresszívak – tette hozzá Dányi, aki holnap, szerdán már edzést vezényel a lányoknak. A felkészülés során február elején Debrecenben szerepel csapatunk egy tornán, ahol meg kell mutatnia kis oroszlánkörmeit, majd február 24-én folytatódik a középdöntő a második fordulóval.