KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az akarat győzelme 2018.10.08. 00:00

  Ifjúsági III. osztályú csapatunk hatalmasat küzdve gyűjtötte be a 2 pontot a Marcali VSZSE ellen.

  Az akarat győzelme

  Nem kezdte jól soron következő mérkőzését serdülő korú, ám az Ifjúsági III. osztályba is nevezett csapatunk. Az első játékrész felén 3-6 -os állást jegyezhettünk fel. A félidő második felében kezdtünk éledezni, s talán elhinni, hogy bizony van keresnivalónk a mérkőzésen. Ezúton is kiemelnénk a szülői támogatást a lelátóról. Ahogy a csapat életre kelt, úgy a lelátó is: űzték, hajtották lányainkat. Talán ennek is köszönhetően feljavult, agresszívabb lett a védekezés, s a koncentráció is feljavult a kialakított helyzetek befejezésénél. A félidei pihenőre 1 gólos hátrányban vonultunk az öltözőbe. (12-13) A második félidő első pár percét ugyan úgy kezdtük, ahogy az elsőt. Egy kis zárlattal. Ellenfelünk gyorsan ki is használta a lehetőséget, s 2 labda landolt a hálónkban. Talán ettől, talán a lelátó bíztatásától, ébresztőt fújtunk, s elkezdtük a felzárkózást. “Felértünk” egy gólra, ám az egyenlítés apró hibáknak köszönhetően mindig elmaradt. Amint sikerült megnyugodnunk, az egyenlítés is érkezett, majd a játékrész 19-ik percétől egy egészen kiváló, 9-0 -ás rohammal el is döntöttük a mérkőzés kimenetelét.

  Reméljük, ezzel megtört a jég, s a lányok önbizalma is a helyére került végre!

  Október 13-án, szombaton ismét számít rátok, szurkolókra fiatal csapatunk! A Tolna KC ellen “kergethetjük” újabb győzelembe csapatunkat 14 óra 15 perctől kezdődően! 

  ‘Nagyot küzdöttünk, és nem csak az ellenfelet, hanem saját magunkat is le kellett győzni ahhoz hogy az ifi bajnokságban is pontjaink legyenek. Rosszul indult a mérkőzés, mert bele aludtunk az első 15 percbe és az összeszedett 5 gólos hátrányt a szünetig egyre csökkentettük. A kérdés az volt a második félidőre , hogy fejben és erővel bírjuk e végig a mérkőzést. Nem tudtuk a vezetést átvenni mert mindig eladtuk a labdát, vagy technikai hibákat vétettünk. Az 50. perc környékén sikerült kiegyenlíteni, majd végleg eldönteni a mérkőzést. Ezt a mérkőzést erővel jobban bírtuk mint az ellenfelünk aminek kimondottan örülök, viszont az álmos kezdést és a koncentráció hiányát meg kell oldanunk.’ - nyilatkozott Borbandi István.


  Kozármisleny SE - Marcali VSZSE (12-13) 30-24

  Kozármisleny SE: Hausznek H. - Torma V. , Kornfeld F. , Bihari F. 1 , Verebes L. 4 , Bálványos F. 1 , Takács I. 4 , Váradi Zs. 8 , Bácsalmási B. , Grosics G. 1 , Jarjabka J. 5 , Danis N. 1 , Németh J. 2

  Edző: Borbándi István