KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az álom megvalósult 2017.05.28. 16:52

  Az álom megvalósult
  Korosztályos csapatunk a nehézségek ellenére maximális munkát végzett. Az U11-s korosztályában érdekelt csapatunk Siófokon, ráadásul nem is akárhogy zárta szereplését az országos elődöntőben: lányaink a Győri ETO KC mindkét együttesét legyőzve a második helyen jutottak az Országos Döntőbe! A Siófok KC Munkacsarnokban Bartók Dorina, Cseri Zoé, Hengl Sarolta Sára, Koltai Kyra, Kovács Bernadett, Ócs Lilien, Rigó Izabella, Sasvári Tamara, Szentes Karolina, Teplán Korina Míra, Tornyos Karolina, valamint Uhljar Boglárka alkotta együttesünket.

  Gyermekbajnokság 2016/2017 LU11 Országos elődöntő – 3. játéknap

  Győri ETO KC I. – Kozármisleny SE 15 – 18 (08 – 06) | Góldobóink: Sasvári 7 (3), Tornyos 4 (1), Cseri 3 (1), Szentes 3, Teplán 1 Kozármisleny SE II. – Győri ETO KC II. 17 – 15 (08 – 06) | Góldobóink: Cseri 5 (2), Hengl 3, Ócs 3 (1), Sasvári 2, Tornyos 2, Teplán 1, Uhljar 1

  EDZŐSZEMMEL

  Bakonyiné Sütő Diána: " – Nagy várakozással és reményekkel indultunk neki az országos elődöntő utolsó játéknapjának. Sajnos a heti felkészülést sérülések nehezítették, de le a kalappal a lányok előtt, mert ennek ellenére maximális munkát végzett a csapat. Az első meccs nehezen indult, izgultak a lányok. Sajnos a védekezésünk nem állt össze az első félidőben, így futottunk az eredmény után. A csapat azonban egy pillanatra sem adta fel, s a négygólos hátrányt háromgólos előnyre váltottuk, így az álom megvalósult! A második mérkőzésen nyugodtan, bátran, tét nélkül kézilabdázhattunk. Mindenki odatette magát és jó játékkal, kitűnő kapusteljesítménnyel megkoronáztuk a napot. Ezúton is szeretném megköszönni a szülőknek a lelkes, hangos szurkolást!" A mieink 8–2-s mutatóval, 183 lőtt, valamint 152 kapott góllal zártak a második helyen az országos elődöntőben! A fináléra 2017. június 2-4. között Szigetszentmiklóson és Tökölön kerül majd sor. Az elődöntő eredményei május 31-től vállnak véglegessé. A résztvevő csapatok beillesztése a rendszerbe ezután történik, s ezután részletes felvezető írással jelentkezünk majd.