KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az érem már biztos, a színe még kérdéses 2018.05.07. 00:00

  Óriási csatában győzte le U21-es csapatunk a PTE-PEAC-ot: egyetlen góllal nyertünk. Mindez azt jelenti, hogy már biztosan dobogón végeznek Gyulay László tanítványai.

  Az érem már biztos, a színe még kérdéses

  Nagy csatát hozott a PTE-PEAC elleni hazai mérkőzésünk – nagyjából erre is lehetett számítani. A félidőben még döntetlenre állt a meccs, a végén azonban mi örülhettünk, hiszen ha csak egy góllal is, de legyőztük ellenfelünket. Ennek köszönhetően már biztosan nem végezhetünk a harmadik helynél lejjebb, vagyis érmes lesz a Kozármisleny SE U21-es csapata az NB II.-ben!

  Két nagyszerűen felkészített csapat csatája volt, amiben a remek védekezésünknek köszönhetjük a győzelmünket – értékelt Gyulay László edző. – A szezon előtt nem gondoltam volna, hogy az utolsó fordulóban az ezüstérem lesz a tét számunkra, de ez is bizonyítja, hogy milyen jó munkát végeznek a lányok, akiknek nagyon hálás vagyok az elkötelezett munkájukért. Most már minden csak rajtunk múlik!

  Csapatunk az utolsó fordulóban, május 19-én, szombaton az egy ponttal előttünk álló, tehát második helyezett NEKA U21-es együttesét fogadja. Ha győzünk, másodikak leszünk, ha nem sikerül, akkor is megvan a bronzérem!

   

  Kozármisleny SE U21 – PTE-PEAC 21-20 (12-12)
  Női kézilabda NB II. Kozármisleny SE U21: VUKMANN – Acsai 1, Kovács V. 5, MENYHEI CS. 2, Humel 1, LEITNER 5, Szabó B. Csere: Vaskó (kapus), TAKÁCS 1, RÉTI 1, MENYHEI R. 1, Zeba 4, Zente, Lazic, Schuszter.

  Edző: Gyulay László.

  PTE-PEAC: Rudolf – Potonjac 3, Horváth Zs. 3, Vidakovic 1, Vincze, Gyenis 6, Hámori 1. Csere: SÁNDOR H. 1 (kapus), Horváth D. 1, Horváth L., Dittrich 2, Rosenberger 1, Schmal 1.

  Edző: Székely Katalin.