KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az ezüstérmest is legyőztük 2017.10.09. 00:00

  Nagyot küzdött csapatunk a megyebajnokságban, s végül egy góllal legyőzte a Hosszúhetényt.

  Az ezüstérmest is legyőztük

  A címvédő Szentlőrinc után ismét a liga egyik hagyományosan jól szereplő csapatával találkoztunk, a Hosszúhetény az előző két szezonban ezüstérmes volt, előtte pedig bajnoki címet ünnepelt. A mostani bajnoki után azonban mi ünnepelhettünk, ugyanis óriási csatában nyertünk: a szünetben ugyan még a vendégek vezettek két góllal, a végeredmény azonban 23-22 lett.

  • Betegség és sérülés miatt megtizedelt csapattal álltunk ki, valamint nem tudtunk alkalmazkodni a játékvezetési felfogáshoz – értékelt Vollár Jenő edző. – Az első félidőben tizennégy percet játszottunk emberhátrányban, ráadásul ezt a tizennégy percet három kulcsjátékosunk szedte össze egy kizárással. De azt tartja a mondás, hogy minden jó, ha a vége jó! A mérkőzés második percében vezettünk 2-1-re, majd negyven másodperccel a lefújás előtt sikerült ismét vezetésre szert tenni. Valójában nem játszottunk jól, de nagyot küzdöttek lányaink, és a végén ez győzelmet ért. Tanulság: soha ne add fel! Még akkor se, ha már reménytelennek tűnik a helyzet!

  A tréner szerint ezúttal Bocskor Anna és Acsai Sára teljesítményét lehet kiemelni. Előbbi az egész mérkőzés alatt kiválóan védett, utóbbi pedig példamutatóan küzdött, valamint magára vállalta a felelősséget az utolsó percben döntetlennél, és magabiztosan lőtte be a győztes gólunkat.

   

  Kozármisleny–Hosszúhetény 23-22 (12-14)

  Megyebajnokság. Kozármisleny SE: BOCSKOR, Wichmann, Hausznek (kapusok), Ancil, ACSAI 3, Bánfai 2, Müllerlei 1, Buzády 2, Kasziba, Fledrich 4, Lazic 7, Köpösdi 4, Bácsalmási, Szklenár, Danis. Edző: Vollár Jenő.