KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az ország legjobb nyolc csapata között 2018.12.04. 00:00

  U14 I. osztályú csapatunk már biztos továbbjutó a felsőházi rájátszásba.

  Az ország legjobb nyolc csapata között

  Bakonyiné Sütő Diána tanítványai az utolsó alapszakaszban megrendezett forduló eredményeitől függetlenül már biztosan a felsőházi rájátszásban folytathatják a bajnokság küzdelmeit a tavaszi szezonban!
  A hétvégi forduló tétje nem más volt, mint a továbbjutás. Soros ellenfeleink az Angyalföldi Sportiskola, és a Siófok KTC Kft voltak a szombathelyi forduló során. Mindkét ellenlábasunkkal találkoztunk már a bajnokság korábbi szakaszában, s magabiztosan le is győztük őket. Ezúttal talán nagyobb izgalommal tekintettek játékosaink az összecsapásokra, ám a mérkőzések eredményein ez nem tükröződik vissza.

  Elsőként az Angyalföldi Sportiskola csapata ellen futottak ki lányaink a pályra, s jelezték már az első félidőben, hogy ők bizony a győzelemért utaztak ennyit. A félidőben még csak 3 gólos volt az előny, ám a második játékrészt rögtön egy 5-0 -ás vágtával kezdték, ezzel szinte sokkolva ellenfelüket. A 40 perc játékidő alatt összesen 12 gólt kaptak, ami szintén megsüvegelendő teljesítmény. A végeredmény 21-12 -es, igen magabitos siker lett.

  Egy rövid pihenő után már érkezett is a második mérkőzés a Siófok KTC Kft ellenében. A lányok ott folytatták, ahol az előző mérkőzésen abbahagyták. 4-0 -át mutatott az eredményjelző a javunkra 3 percnyi játékot követően. Ugyan ellenfelünk a félidő felénél még felzárkózott egy találatra, ez fel is őrölte őket. Innentől kezdve újra a mi akaratunk érvényesült a pályán, s a magabiztos vezetést az összecsapás egésze alatt megtartva gyűjtötték be a lányok a győzelmet (19-25), s tették ezzel biztossá a továbbjutásukat!

  Gratulálunk a csapatnak, s edzőjének!

  12:00 Kozármisleny SE - Angyalföldi Sportiskola (10-7) 21-12
  U14 I. Osztály
  Vezette: Ágrez Ferenc, Gilitsch Gergő

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Fridrich 1, Tornyos, Ócs 3, Teplán 2, Sasvári 2, Uhljar 1, Szentes 1, Rigó 1, Kocsis 2, Hengl 3, Cseri 2, Dézsi 3

  15:00 Siófok KTC Kft - Kozármisleny SE (7-12) 19-25
  U14 I. Osztály
  Vezette: Gilitsch Gergő, Pánczél Csaba

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Fridrich 6, Tornyos 4, Ócs, Teplán 2, Sasvári 1, Uhljar, Szentes, Rigó 2, Kocsis, Hengl 1, Cseri 3, Dézsi 6
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána