KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Az U14 I. osztályú küzdelmek is befejeződtek 2018.12.17. 00:00

  Győrben került megrendezésre az idei év utolsó Gyermekbajnoki fordulója az első osztályban.

  Az U14 I. osztályú küzdelmek is befejeződtek

  Csapatunk már az előző fordulóban bebiztosította továbbjutását a felsőházi rájátszásba, csupán egy kérdés maradt nyitott. Harmadik, vagy negyedik helyen lépünk tovább a nyugati csoportból. Előbbi helyezés eléréséhez két győzelemre lett volna szükségünk a játéknapon: az Érd, illetve az Alba Fehérvár KC csapatát is két vállra kellett volna fektetni. Nem jártunk messze a dupla győzelemtől.

  Az Érd csapata ellen kezdtük meg a mérkőzések sorát. Az első félidő első két percében kicsit bizonytalankodtunk, amit a szinte azonos tudású ellenfelünk meg is böntetett, s magához ragadta a kezdeményezést, ám nem sokáig tudta kamatoztatni előnyét. A 7 -ik percben már nálunk mutatott több találatot az eredményjelző. Ezt követően előnyünket a 15 -ik percre már 4 találatra növeltük. Érkezett az időkérés az Érd edzőjétől, aminek meg is lett a hatása. A játékrész végére 1 gólra zárkózott ellenlábasunk. A második félidő feléig aztán kiélezett küzdelem folyt a pályán. Állandóan döntetlen díszelgett a kijelzőn, egyik csapat sem bírta ráerőltetni akaratát a másikra. Egy rövidzárlat következett csapatunknál, amit ellenfelünk könyörtelenül ki is használt, s ellépett előbb kettő, majd három találattal, ahonnan már nem volt vosszaút. Hiába rendeztük sorainkat, már egy csak egy gólra tudtuk megközelíteni az Érd csapatát. A végeredmény 23-22 ellenfelünknek.

  Érdi Sport Kft - Kozármisleny SE (11-12) 23-22
  U14 I. Osztály
  Vezette: Bőhm Ármin, Zámbó Tibor

  Kozármisleny SE : Bartók, Kulcsár - Fridrich 5, Tornyos, Ócs, Teplán 3, Sasvári 1, Uhljar, Szentes 2, Rigó, Kocsis 1, Hengl 3, Cseri 4, Dézsi 3  Ahogyan azt már megszoktuk, egy mérkőzés pihenőidő után újra a pályára futott csapatunk. A fehérvár csapata ellen egy percig sem hagytuk nyitva a két pont sorsának kérdését. Az első játékrész végére már 8 találat vol a különbség a javunkra. A szünet után sem vettünk vissza a tempóból, s fokozatosan növeltük a távolságot, így egy igen meggyőző, magabiztos játékkal begyűjtve a 2018 -as év utolsó pontjait. A záró sípszó pillanatában 13 gólos különbséget mutatott az eredményjelző.

  Ezúton is gratulálunk a csapatnak, s felkészítő edzőiknek az idei év teljesítményéhez!

  Alba Fehérvár KC - Kozármisleny SE (7-15) 17-30
  U14 I. Osztály
  Vezette: Bőhm Ármin, Szakatics Alajos

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Fridrich 4, Tornyos 1, Ócs 2, Teplán 3, Sasvári 1, Uhljar 2, Rigó 4, Kocsis 3, Bechtel, Hengl 3, Cseri 4, Dézsi 3,
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána