KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Bejutottunk a Liga Kupa döntőjébe! 2021.05.12. 00:00

  Lehengerlő játékkal rukkoltunk elő a Liga Kupa elődöntőjének visszavágóján, szemernyi esélyt sem adtunk a Kispestnek, simán győztünk idegenben is, s ezzel bejutottunk a sorozat döntőjébe!

  Bejutottunk a Liga Kupa döntőjébe!

  Az első mérkőzésen, hazai pályán szoros meccsen 25-22-re nyertünk, így mindenki tisztában volt vele, hogy idegenben is győzelemre kell játszanunk. Miként abban is egyetértett mindenki, hogy képesek vagyunk két vállra fektetni a Kispestet, be tudunk jutni a döntőbe.

  Meg is csináltuk! Ráadásul úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva!

   Ragyogóan kezdtünk, rögtön az elején éreztettük ellenfelünkkel, hogy itt most számára nem teremhet babér. Mindenki hozzátette a magáét, ennek köszönhetően a 10. percben már négy góllal (7-3), a 20.-ban pedig hattal (13-7) vezettünk – összesítésben tehát már kilenc volt közte. Miután a szünetben 12-19 állt az eredményjelzőn, tudtuk, hogy ez megvan, meglesz!

  Persze le kellett játszani a második félidőt is, és jó volt látni, hogy a lányok nem lassítottak, ezt sem adták oda ellenfelüknek. A házigazdák ugyan próbáltak kapaszkodni, de idővel belátták, hogy nincs visszaút. A végén tizenhárom góllal, 32-19-re győztünk, s készülhetünk az első Liga Kupa-döntőnkre!

  Zdenko Kordi: – Mindenki örömére, beleértve ebbe a játékosokat, edzőket, az egyesület vezetését, szurkolóinkat, a legjobb játékunkat vettük elő a megfelelő pillanatban. Mindenkit dicséret illet ezért a teljesítményért, ami az elmúlt hónapok munkájának az eredménye. Nagyon örülök neki, hogy végre sikerült a befektetett munkát megmutatni. Bizonyítottuk, hogy megy ez nekünk! Bravó, csajok, hajrá, Misleny!

  Kispest NKK-Vajk – Kozármisleny SE 19-32 (12-19)
  Női kézilabda Liga Kupa, elődöntő, visszavágó.
  Kispest NKK-Vajk: Pityer (kapus), Pompor (kapus), Szerző 5, Szabó E. 3, Ujvári 3, Balla 3, Pánczél 2, Gazsovics 2, Kovács K. 1, André, Albert H., Stachó, Réti, Pécsi, Felső.
  Vezetőedző: Nagy Attila.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Wichmann (kapus), Hornyák 6, Polics 5, Grénus 5, Scheffer 4, Halász 2, Schäffer 2, Markovics 2, Linder 2, Tobak 2, Péter P. 2, Szabó P., Köpösdi, Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.  Továbbjutott a Kozármisleny SE kettős győzelemmel, 57-41-es gólkülönbséggel.

  A döntőben minden bizonnyal az első osztályú Dunaújvárosi KKA lesz az ellenfelünk, amely az első meccsen kiütéssel, 40-22-re nyert a Vasas ellen.