KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Belecsaptunk a lecsóba 2018.01.02. 00:00

  Eddig tartott a szünet felnőtt csapatunk számára: kedden két edzéssel megkezdtük a felkészülést a tavaszi folytatásra. Négy nehéz hét vár a lányokra.

  Belecsaptunk a lecsóba

  Utolsó bajnokinkat december 9-én játszottuk, a NEKA otthonában zártuk az őszt. Azóta eltelt majdnem egy hónap, így aztán a lányoknak volt idejük arra, hogy kipihenjék magukat és feltöltődjenek. Persze közben arra is figyelniük kellett, nehogy az ünnepek, a finom sütik miatt észrevétlenül felsurranjanak a kilók.

  Ha fel is mentek volna, most majd biztosan hamar ledobnák magukról, ugyanis kemény időszak vár rájuk. Kedden rögtön két edzéssel "melegített" 2018-ra vezetőedzőnk, Kovács Tamás, s hasonló "törődésre" számíthatnak a lányok a folytatásban is.

  Kétségtelen, belecsaptunk a lecsóba, de nem tehetünk másképp: négy hét múlva már jön is az első tavaszi bajnoki, vagyis nincs sok időnk a felkészülésre – fogalmazott Kovács Tamás. – A keret összes tagja ott volt a keddi rajton, s örömhír, hogy Linder Luca is edzett: a vállműtéten átesett játékosunk megkezdte a futóedzéseket. Nyilván sokat kell még azért dolgoznia, hogy teljesen felépüljön és pályára léphessen, de jó volt látni, hogy újra velünk dolgozik.

  Lányaink jövő hétvégén Celldömölkre utaznak, ahol részt vesznek egy hatcsapatos felkészülési tornán. Erős lesz a mezőny, hiszen rajtunk kívül ott lesz még a Mosonmagyaróvár, a Swietelsky-Szombathely, a Mohács, a Szent István, és egy prágai együttes is. Ezt követően január 20-án mi fogadunk majd két ellenfelet, megmérkőzünk otthon a horvát Bjelovarral és a Kispesttel is. Január 24-től 28-ig pedig Hajdunánáson edzőtáborozunk, s eközben indulunk egy helyi tornán.

  Február 2-án pedig jöhet az első bajnoki: a Mohács vendégei leszünk!