KOZÁRMISLENY SE

handball team

  „Bizonyítani akarom, hogy helyem van a csapatban!” 2021.07.11. 00:00

  Az ifiktől kerül fel a felnőtt csapatunkhoz Szabó Panna, akivel a folytatásban nem átlövőként, hanem beállósként számolunk. Hogy ő melyik posztot szereti? Kiderül!

  „Bizonyítani akarom, hogy helyem van a csapatban!”

  A NEKA együttesétől érkezett hozzánk 2020 januárjában Szabó Panna, aki az előző szezonban az ifi csapatunkhoz tartozott. Korábban már bemutatkozott a felnőtt mezőnyben, a Balaton-partiaknál játszott az NB I. B-ben, és most tavasszal nálunk is pályára léphetett.

  – Sajnos tavaly nyáron megsérült a térdem, amit decemberben artroszkópos műtéttel kitisztítottak. Nem volt más választásom, mert nagyon fájt – mesélte a 20 éves játékos. – Márciusban tértem vissza az edzésekre, a szezon vége felé pedig már a felnőtt csapatnál dolgozhattam, aminek nagyon örültem. Ott voltam a mérkőzéseken, ráadásul pályára is léphettem.

  Panna belső.jpg

  A cél az, hogy a következő szezonban már több lehetőséget kapjon! Bár eddig átlövőként szerepelt, a folytatásban beállósként fogjuk használni: a szakmai stábunk szerint adottságait tekintve tökéletes erre a posztra.

  – Sokan mondják, hogy jó beállós lehet belőlem. Nekem a kézilabda a mindenem, úgyhogy abszolút nem bánom, ha posztot kell váltanom: a lényeg, hogy minél több időt töltsek a pályán! A következő szezonban bizonyítani akarom, hogy helyem van a csapatban! Amikor tavasszal felkerültem a felnőttekhez, kicsit megszeppentem, de bízom benne, hogy hamar megszokom a légkört, és akkor az ifiben rám jellemző bátor játékot tudom majd nyújtani.

  És hogy mit szeretne elérni Panna a következő szezonban, illetve mi az álma a kézis karrierjét illetően?

  – A lehető legjobb eredményt szeretném elérni a mislenyi csapattal, ebben benne van a bajnoki cím és az esetleges feljutás is. Az álmom pedig az, hogy NB I-es kézilabdázó legyek! Azért dolgozom, hogy ezt megvalósítsam!

  Szívből kívánjuk, hogy sikerüljön!