KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Bravó, lányok, így tovább! 2017.12.02. 00:00

  Egységes és jó csapat benyomását keltettük a Rinyamenti KC elleni bajnokinkon, ennek köszönhetően természetesen a győzelem sem maradhatott el.

  Bravó, lányok, így tovább!

  Fontos meccs volt ez, s átérezték ezt a lányok is. Ez volt az utolsó hazai bajnoki az ősszel, illett tehát szépen búcsúzni a közönségünktől, nem mellesleg olyan ellenfelet fogadtunk, amely ellen feltétlenül győzni kellett – mert akkor leszakítjuk magunkról.

  Le is szakítottuk! Nagyon szépen és eredményesen játszott csapatunk, amikor a vezetőedzőnek, Kovács Tamásnak nincs egy rossz szava sem, akkor az jelent valamit. Többen is kitettek magukért, Palotás Fanni tizenhárom gólja pedig önmagáért beszél! Jöhet a NEKA elleni rangadó!

  • Óriási győzelem volt! – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Meccs közben is tudtunk váltani, és ez azért fontos, mert ez korábban nem ment. Nagyon egységesnek éreztem a lányokat. A szurkolóink előtt pedig kalapot emelek, felemelő érzés volt előttük játszani és győzni! Feledhetetlen meccs lesz ez. Mindezek fényében úgy tűnik, hogy a héten nem csak firkálgattunk az edzéseken. Jövő héten megnyitjuk a festő klubot!

  (Zárójelben jegyezném meg: talán érdemes lenne a szurkolóknak összedobni egy kalapravalót, mert Kovács Tamás biztosan érdekesen festene egy ilyen fejfedőben…)

   

  Kozármisleny–Rinyamenti KC 33-26 (16-13)

  NB I. B, Nyugati csoport. Kozármisleny. Vezette: Hantos, Rózsahegyi. Kozármisleny: Gadányi – Hosszu 5, Ragoncsa 3, Szemmelrock, Vadász, PALOTÁS 13, SCHÄFFER 5. Csere: Radochay (kapus), Tóth T. 3, Spán 2, Pukler 1, Rideg 1, Szemmelrock, Fekete, Markovics, Szöllősi, Halász. Vezetőedző: Kovács Tamás.

   

  További eredmények: Mosonmagyaróvár–Mohács 37-17, Szombathelyi Haladás–Szekszárd 31-37, Marcali–NEKA 23-37, Swietelsky-Szombathely–Gárdony-Pázmánd 35-15.

   

   Az élcsoport állása: 1. Mosonmagyaróvár 22 pont, 2. Swietelsky-Szombathely 22, 3. NEKA 20, 4. Kozármisleny 19, 5. Szekszárd 15, 6. Győri Audi ETO KC U18 14.