KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Budapesti kalandozás a szombati program 2019.02.01. 00:00

  Sok gonddal küzdünk. 

  Budapesti kalandozás a szombati program

  A felkészülés ötödik hetének végén Kovács Tamásnál érdeklődtünk: hol tartunk?

   

  - Sajnos nem ott ahol szerettem volna. Az egész felkészülésünket beárnyékolja több betegség és sérülés. Gadányi távozásával Vig és Radochay feladata lenne a kapus poszt megoldása. Előbbi sajnos hetek óta nem tud edzeni velünk visszatérő betegsége miatt, míg Bea több edzést is kezelések után tud csak normálisan megcsinálni. Becsületére legyen mondva, hogy összeszorított foggal végzi az edzéseket. 

   

  Akkor új kapust kell igazolni?

   

  - Erre jelenleg nincs szükség. Szerencsére az NB II-es csapatunknál van két tehetséges kapusunk. Németh Orsi és Vaskó Juli. Mindkettőjükben van lehetőség, de a felnőtt mezőnyben még tapasztalatlanok. Tipikus esete az övék “mélyvíz, csak úszóknak”.

   

  A mezőnyjátékosok rendben vannak?

   

  - Sajnos nem. Polics 10 napot hagyott ki arcüreggyulladás miatt. Így az új védekezési rendszert nem is tudta velünk gyakorolni, pedig fontos szerepet szántam neki ebben. Ragoncsa is sokszor panaszkodik lábfájásra. A legújabb sérültünk pedig Szemmelrock. A bal terében van egy jelentős véres gyulladás. Ezt most injekciózni kell. Kérdéses, hogy mennyit kell kihagynia. Egy dologban bízok: a bajnokságra rendbe lesz mindenki. 

   

  Most szombaton Budapestre megy a csapat. Két erős, jó csapat lesz az ellenfél. Mit vársz a SZISE és a Kispest elleni meccstől?

   

  - Három dolgot szeretnék látni. Minimalizáljuk a hibák számát, agresszívak legyünk a védelemben és csapatként legyünk gyorsak az előre játékban. Két kimondottan erős csapat ellen játszunk, így ez jó fokmérője lesz annak, hogy hol tartunk a felkészülésben. 

   

  Szombati program:

  11 óra 

  Szent István SE - Kozármisleny SE 

  Építők csarnok, 1101 Budapest Vajda Péter u.

  Játékvezetők: Haskó, Szécsi Lantos

   

  16 óra 30 perc

  Kispest NKK - Kozármisleny SE

  Treff csarnok, 2030 Érd Piroska u. 6.

  Játékvezetők: Szakállas, Varasdi