KOZÁRMISLENY SE

handball team

  De szerdán van még egy harcunk … 2018.12.10. 00:00

  U22-es csapatunk nagy nehézségek árán gyűjtötte be a két pontot a BBSC Balatonboglár ellen.

  De szerdán van még egy harcunk …

  Csütörtökön még Győrben volt jelenése a gárda magjának, szombaton pedig ismét ülhettek a buszra: irány Balatonboglár. A hazai csapat igen kétarcú a bajnokságban, ám ellenünk a szebbiket mutatták meg. Magabiztos, és szép játékot mutatva vezettek lányaink ellen az 54 -ik percig! Az első játékrészben kerestük önmagunkat, leginkább védekezésben. Ezt támasztja alá a félidei eredmény is: 17-14. Egy pici okunk azonban lehetett az örömre, hiszen Kozsán Vivien támadásban szépen mozgatta társait, illetve szép megoldásokkal vétette észre magát.
  A második játékrészben végre megtalálták a lányok a védekezés kulcsát is, aminek meg is lett az eredménye. Hatalmas küzdelem árán, de a teljes félidőben csupán 7 gólt engedélyeztek a Balatonboglárnak, amiben nagy szerepet vállalt Vaskó Juli a kapuban. A játékrész utolsó pár percében már fiatal csapatunk vezetett, ám nem lehettünk nyugodtak az utolsó pillanatig.  A végén ha csak egy góllal is, de jobbnak bizonyultunk ellenfelünknél. A lányok újra megmutatták, hogy semmilyen helyzetben sem adják fel!

  Tudtam, hogy nehéz meccs lesz, mert a csütörtöki győri győzelmünk és a sok utazás rengeteg energiánkat emésztette fel. - Kezdett bele az értékelésbe Gyulay László. - Ez meglátszott az első félidei védekezésünkön, mert a mi szintünkön nagyon gyenge volt, míg támadásban csak átlagosat nyújtottunk. A második játékrészre összeállt a játékunk, küzdöttünk, harcoltunk és ismét nem adtuk fel, így ha vért izzadva is, de begyűjtöttük a 2 pontot. Azt gondolom, hogy amit ezek a lányok művelnek, az előtt le a kapappal! De szerdán még van egy harcunk …

   

   

  A 2018-as évre az NBII küzdelmei lezárultak. Igen komoly mérleget produkált U22-es gárdánk: 10 győzelmet gyűjtöttek, mindössze 1 vereséget, és 20 bajnoki pontot, amivel csupán rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően a bajnokság második helyén telelnek!

  Egy feladat azonban van még az ünnepek előtt: szerdán hazai pályán fogadják az Érd csapatát az Ifjúsági I. osztályban, 17 órától. Gyertek, szurkoljatok nekik!

  BBSC Balatonboglár - Kozármisleny SE (17-14) 24-25
  NBII Felnőtt, Dél-Nyugat
  Vezette: Bazsó Gábor, Németh Dávid

  Kozármisleny SE: Németh, Vaskó - Köpösdi 1, Acsai, Kovács 9, Leitner 7, Müllerlei, Pocsay 2, Fledrich, Takács, Menyhei 3, Zente, Humel 2, Réti, Kozsán 1
  Edző: Gyulay László