KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Döntetlen a párharc első mérkőzésén! 2021.03.17. 00:00

  A Liga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén döntetlenre végeztünk a NEKA otthonában – nagyot küzdöttek a lányok!

  Döntetlen a párharc első mérkőzésén!

  Nehéz ellenfelet kaptunk, a bajnokságban rendre nagy csatákat vívunk, s a két csapat úgy ismeri egymást, mint a saját tenyerét. A Liga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen nem indult túl jól számunkra, hiszen a házigazdák hamar négygólos előnyre tettek szert (10. perc: 6-2). Ezt a különbséget tartani is tudták az első félidőben, így a szünetben 15-11-et mutatott az eredményjelző.

  A második félidőben csapatunk nagyon szívósan küzdött, egy pillanatra sem adta fel, és ennek a mentalitásnak végül meglett az eredménye. Öt perccel a meccs vége előtt még 25-21-re vezetett a NEKA, a hátralévő időben azonban már egyetlen gólt sem tudott dobni, míg mi négyszer is betaláltunk – Polics Timi góljával alakult ki a 25-25-ös végeredmény.

  Zdenko Kordi: – Jó, és hasznos mérkőzés volt számunkra. Gratulálok a csapatunk hozzáállásához, amit hatvan percen keresztül mutatott. Bravó, csajok!

  A visszavágóra március 24-én, szerdán kerül sor.

  NEKA–Kozármisleny SE 25-25 (15-11)
  Liga Kupa, negyeddöntő.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 9, Tobak 6, Schäffer 5, Hornyák 3, Markovics 1, Péter P. 1, Halász, Linder, Kovács V., Bácsalmási, Köpösdi, Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.