KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Döntetlen az utolsó mérkőzésen 2020.03.16. 00:00

  Nem sikerült átvenni a vezetést az Ifjúsági III. osztályban

  Döntetlen az utolsó mérkőzésen

  Pénteken, zárt kapuk mögött futott ki a két gárda a játéktérre. A Tungsram SE játékosai tudták, ha pontot szereznek, a tabella elején maradnak, míg a mieink azzal a tudattal léptek pályára, hogy kötelező a győzelem, ha a tabellán is előzni akarnak. Ennek megfelelően egyik gárda sem mutatott újdonságot. Fej-fej mellett haladtak a csapatok az első 30 percben, majd a fordulás után sem változott jelentősen a játék képe. Mindkét oldalon volt technikai hiba bőven, ám továbbra sem tudott egyik gárda sem elszakadni a másiktól. Érkezett a végjáték, ahol is átvettük a vezetést az utolsó percben: 26-25 ide. Ekkor volt még egy helyzetünk, mely a kapu mellett kötött ki, és érkezett az ellenfél a kapunk elé. Pár másodperccel a vége előtt emelkedett az átlövőjük, a labda pedig a kapuban landolt. A találat érvényes volt, így a nagykanizsai játékosok örülhettek a végén, hiszen a döntetlen nekik kedvezett. 

  Bakonyiné Sütő Diána: Sajnos ezen a mérkőzésen hibáztunk talán a legtöbbet. A szívünk vitt minket előre, azonban fejben nem tudtunk higgadt döntéseket hozni.

  Kozármisleny SE - Tungsram SE 26-26 (14-13) 
  Ifjúsági III. Osztály 
  Vezette: Kóbor, Vald 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Tornyos, Bihari 2, Kornfeld 8, Sasvári, Uhljar, Takács 3, Kocsis 2, Grosics 2,Váradi 4, Cseri 5, Jarjabka 5
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána