KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Döntsétek meg a pontrekordot! 2018.05.04. 00:00

  Nehéz feladat elé nézünk az utolsó előtti fordulóban, a szombati, Rinyamenti KC elleni idegenbeli meccsünk biztosan nem lesz sétagalopp.

  Döntsétek meg a pontrekordot!

  A helyezéseket illetően már nincsenek kérdőjelek az élbolyban, eldőlt, hogy kik lesznek a dobogósok, miként az is eldőlt, hogy mi végzünk a negyedik helyen. Az utolsó előtti fordulónak tehát ilyen szempontból már nincs jelentősége számunkra, aminek a jó oldala az, hogy a tét biztosan nem nyomja agyon a lányokat... Ugyanakkor azért megfelelően fel kell pörögni, mert a hatodik helyezett Rinyamenti KC ellen nem számíthatunk sétagaloppra, nehéz dolgunk lesz Nagyatádon.

  – Egyszerűen fogom fel ezt a meccset: miután sportolók vagyunk, nyerni megyünk Nagyatádra, függetlenül attól, hogy a helyezést illetően van-e tétje az összecsapásnak, vagy nincs – mondta Kovács Tamás vezetőedző. – A bajnokságnak még nincs vége. Vannak elvárások a csapattal szemben, amelyeknek továbbra is meg kell felelnie, miként saját magunkkal szemben is vannak elvárásaink. Aki úgy megy fel a pályára, hogy nem érdekli a meccs, a végeredmény, az nem sokáig marad fent.

  Csapatunknak egyébként is vannak még céljai. Az egyik például az, hogy megdöntsük az eddigi NB I. B-s pontrekordunkat: 35 a csúcs, most pedig 34-nél járunk. Reméljük, szombaton már túl is szárnyaljuk eddigi legjobbunkat!

  – Bízom benne, hogy így lesz. Az utolsó fordulóban a nagyon erős NEKA csapatával találkozunk majd, amelynek szeretnénk bizonyítani, hogy nem véletlenül lettünk negyedikek – tette hozzá Kovács Tamás, aki elárulta, izomsérülése miatt Vig Vivien, keresztszalag-szakadása miatt pedig Rideg Renáta sem léphet pályára.

  Hajrá, lányok, vegyétek be Nagyatádot!