KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Dupla siker 2019.11.14. 00:00

  Serdülő, és ifjúsági I. osztályban is magabiztos hétközi győzelem született

  Dupla siker

  A fiatalabb gárdák összecsapása indította a délutánt, ahol nehéz lett volna jósolni a tabella alapján. Vendégünk, a Moyra-Budaörs csapata 9 bajnoki egységet gyűjtött a mérkőzésig, míg mi a 10-es számot írhattuk be a vonatkozó rubrikába. Igazi ki-ki mérkőzésnek ígérkezett tehát a találkozó, amiből aztán meglepetésre bár, de a pályán nem mutatkozott meg semmi. Bár mi sem mutattuk a legjobb formánkat a befejezések terén, ezt ellensúlyozandó a védekezés a helyén volt: egészen a 11-ik percig kellett várni a Budaörs második találatára. A második játékrészben is a mi akartunk érvényesült, és bár gólgazdagabbra sikerült a második felvonás, a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. 

  Bakonyiné Sütő Diána: Kellett már ez a siker a lányok lelkének. Az utóbbi fordulók nem úgy sikerültek, ahogyan azt elterveztük, azonban ma a befejezéseket kivéve szinte minden a megbeszéltek szerint alakult. Gratulálok a lányoknak! 

   

  Az első mérkőzés után joggal remélhette a publikum, hogy az ifisták összecsapása is hazai sikerrel végződik. Egyértelműen Gyulay László lányai voltak a mérkőzés esélyesei, hiszen a Budaörs csapata még nem szerzett pontot, pontokat a bajnoki évad során. Nem is teketóriáztak sokat a lányok, a kezdő sípszót követően mindjárt egy 5-0 -ás rohamot mutattak be, jelezve ezzel, hogy nem veszik félvállról a mérkőzést. Később sem álltak le a gólok gyártásával, hiszen 30 perc alatt 25 alkalommal mattolták a budaörsi védelmet, míg csupán 9 labda zörgette meg a hazai hálót, így már a félidőben eldőlt a találkozó, a kérdés csupán a különbség volt. Látszott, hogy a lányok élvezik a helyzetet, és megfelelő koncentrációval dolgoztak továbbra is, így a végére 29 találattal bizonyultak jobbnak a Moyra-Budaörs csapatánál. 

  Nagyon örülök ennek a győzelemnek! - Indított Gyulay László. - Vasárnap öt kimaradónk volt, míg a mai mérkőzésre éppen csak megvoltunk létszámot tekintve. Ami kifejezetten tetszett, az a csapat hozzáállása volt ehhez a mérkőzéshez. Mindenki megértette, hogy mennyire oda kell tennie magát. Helyén kell kezelni ezt a győzelmet, de azt mondtam a lányoknak, hogy kellenek az ilyen mérkőzések is, hogy visszaigazolást kapjanak az edzésen elvégzett munkájukról, és növelni tudják az önbizalmukat. Remélem, ezt a tempót és dinamikát tovább visszük a Nemesvámos elleni összecsapásra is.

  Kozármisleny SE - Moyra-Budaörs (12-6) 27-18
  Serdülő I. Osztály 
  Vezette: Hullmann, Weinert 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos, Bihari, Kornfeld 5, Teplán, Sasvári 1, Uhljar, Verebes 6, Varga, Takács 5, Kocsis 2, Grosics 5, Cseri, Jarjabka 3 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána 

  Kozármisleny SE - Moyra-Budaörs (25-9) 50-21
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Hullmann, Weinert 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 8, Acsai 4, Köpösdi 6, Bácsalmási 4, Dézsi 6, Fledrich 3, Takács 7, Menyhei 1, Nemes 9, Ancil 1
  Edző: Gyulay László