KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Dupla siker a fővárosban 2020.02.12. 00:00

  Ifjúsági és serdülő I. osztályú gárdánk is győzelemmel tért haza Budapestről

  Dupla siker a fővárosban

  Szokatlan időpontban csaptunk össze a KSA Budapest csapatával. Lányaink hétfőn látogattak el ellenfelükhöz. A szokásoktól eltérően az Ifjúsági gárdák összecsapása nyitotta a sort. Mindenképpen győzelemmel akartak hazatérni lányaink, és ennek megfelelően is nyitották a mérkőzést. Már a kezdésnél nálunk volt az előny, s így maradt ez a lefújás pillanatáig. A hazai gárda egy percig sem vezetett a mérkőzés során, a kérdés csupán a különbség volt. 

  Gyulay László: A legfontosabb a győzelem volt a mai napon, valamint az, hogy mindenki tevékenyen vegye ki a részét a sikerből. Az első félidőben a jó védekezés mellé hatékony támadójáték párosult, míg a másodikban kicsit fellazultunk, de így is magabiztosan nyertünk!

  KSA Budapest - Kozármisleny SE (9-17) 23-33
  Ifjásági I. Osztály 
  Vezette: Gyurcsek, Szarka

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 7, Köpösdi 3, Bácsalmási 1, Obendorf 3, Dézsi 3, Fledrich 1, Dobszai, Takács 2, Nemes 4, Szabó 6, Leitner 3
  Edző: Gyulay László   Érkezhettek a fiatalabb csapatok a pályára. Ahogy az előző összecsapáson, úgy itt is mi ragadtuk magunkoz a vezetést az első percben, majd innentől kezdve végig magunknál is tartottuk azt. Gólgazdag első félidőt láthatott a közönség, 14-19 -es állásnál vonultak pihenőre a lányok, hogy aztán folytassák a gólok gyártását a második játékrészben is. Csapatunk három híján 40 találatig jutott 50 percnyi játékot követően, így nem lehetett kérdés a két pont sorsa. 

  Bakonyiné Sütő Diána: Az első félidőben még ismerkedtünk az ellenféllel, a másodikben már játszottunk, bár védekezésben még van javítanivaló feladat! Támadó játékunk kezd kiegyensúlyozott lenni, bár még sok ziccert hibázunk.

  KSA Budapest - Kozármisleny SE (14-19) 25-37
  Serdülő I. Osztály 
  Vezette: Gyurcsek, Szarka 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs 1, Tornyos 2, Bihari 3, Kornfeld 3, Teplán 4, Sasvári 3, Uhljar 1, Verebes 4, Varga 4, Takács 2, Kocsis 2, Grosics 2, Cseri 2, Jarjabka 4
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána