KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Dupla X 2018.12.13. 00:00

  Serdülő és Ifjúsági I. osztályú csapatunk is döntetlennel zárta le az évet hazai pályán az Érd ellenében.

  Dupla X

  A két felvonásos drámában a fiatalabb csapatok léptek először a világot jelentő deszkákra. A hazai gárda kezdte jobban a szereplést, egy 2-0 -ás mini rohammal, ám az ellenfél is jelezte, szerepelni kíván, a 6- ik percben már egalizáltak is, majd a félidő felénél már ők vezettek két találattal, melyből egyet a szünetre is megtartottak. A második játékrész első pár percében ledolgoztuk minimális hátrányunk, majd fokozatosan elléptünk az Érdtől. A 15 -ik percben már 4 gólosra hízott előnyünk, ám ez inkább minket zavart meg, s az utolsó 10 percben összesen 4 lőtt gólt jegyezhettünk fel a hazai csapat idevonatkozó rubrikájába. Ezt könyörtelenül meg is büntette ellenfelünk, s felzárkózott döntetlenre. Itt azonban még nem volt vége a drámának. Csapatunk utolsó támadásából az utolsó percben gól született, így nálunk volt az előny pár másodperccel a vége előtt. Érkezett az Érd a kapunk elé, s ahogyan kell, megállítottuk játékosukat. Időntúli szabaddobás következett, szinte már elkönyvelte a publikum a hazai győzelmet, nem úgy az Érd. Játékosuk magabiztosan állt oda elvégezni a szabaddobást, s nem is hibázott. A labda a hosszú felsőben kötött ki, így döntetlen született.

  Szomorú és mégis büszke vagyok a lányokra. - Kezdte a mondandóját Borbándi István a mérkőzés után. - Szomorú, mert a mérkőzés utolsó 10 percében 4 gólos előny birtokában, nem tudtak a lányok higgadtak maradni és már egy megnyert meccs lett döntetlen. Mondhatnánk azt szerencsénk sincs, mert időntúli szabaddobásból egyenlített a nagyon lelkes ellenfél, de ez az amit ki kell érdemelni. Egy mérkőzés 50 percig tart, addig míg csapatként dolgoztunk 45 percig szépen felépítettük az előnyünket és aztán egy páran hősök akartak lenni, és rossz döntéseket hoztak ami megbosszulta magát. Büszke vagyok, mert megmutatták a lányok, ha akarnak tudnak küzdeni egymásért, harcolni. Most egy kis pihenés jön amit maximálisan ki kell használnunk, hogy jövőre az ilyen és ehhez hasonló mérkőzéseket be tudjuk húzni.

  Kozármisleny SE - Érd (12-13) 26-26
  Serdül I. Osztály
  Vezette: Csányi Tibor, Drinóczi Balázs

  Kozármisleny SE: Husznek, Wichmann - Dézsi 1, Kornfeld 1, Bihari, Kasziba, Verebes 3, Bálványos, Takács 2, Váradi 8, Köpösdi 1, Bácsalmási 5, Grosics 1, Jarjabka 1, Danis, Ancil 3
  Edző: Borbándi István

  Az első felvonás után fél óra szünet jutott a nézőknek, majd érkezett a második felvonás, egyben a finálé. Az idei év utolsó hazai bajnoki mérkőzése. A darabhoz tartozó csontzene megmutatta, mindkét gárda nagyon akarja a győzelmet, s az azzal járó két bajnoki pontot. Fej fej mellett haladtak a gárdák, hol az egyik csapat vezetett egy két találattal, hol a másik. A félidőben éppen az Érd volt a soros, így 15-16 -al fordultak a csapatok. A második játékrész jobbára vendégeink ízlése alapján alakult, mi futottunk az eredmény után, ami igencsak felemésztette egyébként is kevés energiánkat. A második játékrész 25-ik percében még 2 gólos vendég előnyt mutatott az eredményjelző óra, ám innen megrázta magát csapatunk, s egy 4-2 -es szériával, vért izzadva ugyan, de döntetlenre mentette a mérkőzést. A játék képe alapján nem veszítettünk, hanem nyertünk egy pontot küzdeni tudásunknak köszönhetően!  

  Szerda szombat ritmusban játszottunk nagyon nehéz mérkőzéseket. - Kezdte a mérkőzés után Gyulay László az év utolsó értékelését. - A szezon elején elveszítettük Menyhei Csengét, múlt héten Lazic Vanját, majd a héten Müllerlei Biankát, így nagy teher hárult a belső embereinkre. Ebből adódóan nem volt megfelelő a koncentrációnk és védelemben sok hibát követtünk el, így végig futottunk az eredmény után. Ma talán szomorúak vagyunk az elvesztett egy pont miatt, ed ha reggel felkelünk, rá fogunk jönni, hogy valójában nyertünk egy pontot. Az NBII felnőttban második helyen állunk, míg az Ifjúsági I. osztályban a 6-ik pozíciót foglaljuk el, amivel nagyon elégedett vagyok. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert remek félévet teljesítettek a sok nehézség ellenére is, és rengeteget fejlődtek. Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog újévet kívánunk mindenkienk!

  Szép volt Csajok! 
  Gratulálunk a féléves teljesítményért összes játékosunknak, illetve edzőiknek!


  Kozármisleny SE - Érd (15-16) 30-30
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Csányi Tibor, Drinóczi Balázs

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Köpösdi, Acsai 2, Kovács 6, Leitner 2, Müllerlei, Pocsay 4, Fledrich 2, Takács 5, Menyhei 5, Zente, Humel 4, Ancil
  Edző: Gyulay László