KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Egy félidőnyi előny 2019.10.28. 00:00

  Ifjúsági III. osztályban egy félidőt oda ajándékoztunk a házigazdáknak

  Egy félidőnyi előny

  A mérkőzést megelőzően 5 győzelemmel állt csapatunk, mely sorozatot természetesen szerettük volna folytatni. Nem számítottunk könnyű összecsapásra ebben a korosztályban sem, hiszen a nagykanizsai Tungsram SE szintén hibátlanul várta az összecsapást, annyi különbséggel, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott lányainknál: ők 4 mérkőzésből 4 győzelmet szereztek.   

  Nem indítottuk jól a találkozót, az első félidő során ziccerek tömegét sikerült kihagynunk, főleg az első 20-25 percben kerestük az utat ellenfelünk hálójának irányába. Bár ezt követően rendeztük sorainkat, komoly energiákat emésztett fel a felzárkózás. Megközelítettük a házigazdákat, egyenlíteni azonban nem sikerült a második játékrészben sem, így elkönyvelhettük az idei szezon első vereségét az ifjúsági III. osztályban. 

  Bakonyiné Sütő Diána: Az első félidőben sajnos nem ismertem rá a lányokra. Védekezésben és támadásban is alulmúltuk önmagunkat, így már az első 15 percben 10-3 ra vezetett az ellenfél. Sorra hagytuk ki a ziccereket és sajnos hármas emberelőnyben sem tudtunk gólt lőni. Végül nagyot küzdöttünk, így alakult ki az 1 gólos vereség. Tanulunk az esetből, dolgozunk tovább!

  Tungsram SE - Kozármisleny SE (11-9) 28-27
  Ifjúsági III. Osztály 
  Vezette: Antal, Antalné 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos, Bihari 2, Kornfeld 6, Sasvári, Uhljar, Verebes 6, Varga, Takács 2, Kocsis, Grosics 1, Cseri 2, Jarjabka 2, Kasziba, Váradi 6 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána