KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Egy ide, egy oda 2019.10.08. 00:00

  U14 I. osztályban ezúttal Érdre látogattunk 

  Egy ide, egy oda

  Szombaton folytatódtak a B csoport küzdelmei a jól megszokott menetrend alapján: minden csapat két mérkőzést játszik le a játéknap során. Egyesületünk csapatára ezúttal a Dabasi KC VSE, és a házigazda Érd alakulata várt. Előre lehetett tudni, nem lesz sétagalopp a két összecsapás, hiszen az első forduló során láthattuk ellenfeleinket, ahogyan ők is minket, tehát “ismerték” egymást a gárdák, tudtuk, mire lehet számítani. 

  Kezdésnek érkezett tehát a Dabas, mely csapat az előző forduló kihívásait hibátlanul abszolválta, ahogyan mi is. Agresszív, gyors kézilabdát játszó ellenfelünk az első percekben még kereste a mérkőzés fonalát, de amint belekapaszkodott a végébe, elkezdett ellépni tőlünk. A játékrész végén 4 találattal szereztek többet lányainknál, majd a második 20 perc során is ennyivel bizonyultak jobbnak, így összességében 8 gólos vereségbe szaladtunk bele.
  Nem volt idő nyalogatni a sebeinket, egy órácska pihenő jutott, majd újra pályán találta magát együttesünk. A kezdés ezúttal nem sikerült acélosra, ellenfelünk kezdeményezett, mi futottunk az eredmény után. A 10-ik perc kezdetén értük utol a házigazdákat, majd innentől kezdve átbillent a mérleg nyelve, mi diktáltuk a tempót, és az eredményt is, aminek köszönhetően 20 percnyi játék után már 7 találat volt az előnyünk. A nap utolsó 20 percében, melyet a pályán töltöttek lányaink, tovább növelték előnyüket, javítva az előző mérkőzésen látott helyzetkihasználáson, valamint a védekezésen is, így magabiztos győzelemmel zárhatták napjukat. 

  Bareith Judit így látta a napot: 
  Az első mérkőzésen nem volt könnyű dolgunk, egy nagyon egységes, gyors csapattal találkoztunk. Védekezésben hiányoztak a megállító faultok, és a megszokottnál több helyeztünk is kimaradt támadásban. 8 gólos vereséget szenvedtünk, amin remélem, hogy a következő összecsapásunknál javítunk majd. Az érdi csapat ellen már jobban ment a védekezés, és a befejezéseket is nagyobb százalékban értékesítettük. Ez a forduló is hasznos volt számunkra, tudtunk gyakorolni, és látjuk, hogy mire kell még nagyobb hangsúlyt fektetni az edzéseken. Jelenleg az előkelő 2. helyen állunk a csoportban, ez mindenképpen dicséretes teljesítmény!

  Kozármisleny SE - Davasi KC VSE (9-13) 19-27
  U14 I. Osztály 
  Vezette: Bercza, Liebhardt 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 2, Jelena 2, Bernhardt 3, Lubiczki 1, Szentes 2, Ostrosics 1, Rigó 3, Tóth, Papp-Szentpáli, Zubán, Teplán, Kun 
  Edző: Bareith Judit 

  Kozármisleny SE - Érdi HC (15-8) 26-17
  U14 I. Osztáy 
  Vezette: Bercza, Kis 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 2, Jelena 2, Bernhardt 7, Lubiczki, Szabó, Szentes, Ostrosics 4, Rigó 5, Tóth, Papp-Szentpáli, Teplán 6, Kun 
  Edző: Bareith Judit