KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Egy percre sem fogunk lazítani 2019.03.11. 00:00

  U22-es gárdánk továbbra is őrzi első helyét a tabellán.

  Egy percre sem fogunk lazítani

  Szombat este Tolnán volt jelenése fiatal csapatunknak. A tabellára tekintve azt gondolhatták sokan a mérkőzés előtt, egyszerű mérkőzés lesz, mivel ellenfelünk az alsó zónában helyezkedik el, ám sosem egyszerű egy mérkőzés. Bár kevesen tudtunk elutazni a mérkőzésre - ki NBI/B bajnokin volt érdekelt, ki sérült, ki beteg volt -, a pályára lépők akarattal, és alázattal végezték a “munkájukat”. A kezdő sípszótól kemény, precíz védekezés jellemezte játékunkat, ez meg is látszott a kapott gólok számában: a szünetig mindössze 8 találatot engedélyeztünk vendéglátóinknak, míg a záró sípszóig 22-őt. Ezzel meg is alapoztuk győzelmünket, mert bár rengeteg góllal mi sem jeleskedtünk, a vezetést egy pillanatig sem adtuk ki a kezünkből az összecsapás során, így kis különbséggel, de meggyőzően, magabiztos játékkal hoztuk haza az újabb két bajnoki egységet.

  Nem volt nehéz dolgom az összeállítás során, mert nagyon sok hiányzónk volt. - Kezdte Gyulay László. - Viszont akik pályára léptek, azok szívüket, lelküket kitették a pályára! Az egész mérkőzésen extra volt a védekezésünk, és a kapusteljesítményünk, ami kulcs volt a győzelemhez. Külön örülök, hogy az egyéni képzésen tanult technikai és taktikai elemeket nagyon jól alkalmazták a lányok! Sok van még a bajnokságból, nagy csaták várnak még ránk, ezért folytatjuk a tudatos kemény munkát, egy percre sem fogunk lazítani!

  A lányok hazai pályán folytathatják jó szereplésüket a Duna-Pent NKSE ellenében, 2019.03.16-án, szombaton, 16 órakor. Hajrá Csajok!

  Tolna KC - Kozármisleny SE (8-14) 22-25
  NBII Felnőtt Dél-Nyugat
  Vezette: Serfőző Krisztián, Serfőző Roland

  Kozármisleny SE: Vaskó, Vukmann - Acsai 1, Kovács 7, Leitner, Réti 7, Fledrich, Takács 1, Menyhei 2, Kozsán 3, Pocsay 3, Humel 1
  Edző: Gyualy László