KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Egy új sorozattal indulnak a tétmeccsek 2019.09.06. 00:00

  Bajnoki főpróba Liga Kupa-rajttal

  Egy új sorozattal indulnak a tétmeccsek
  Finisébe érkezett felnőtt kézilabdacsapatunk felkészülése a jövő hét szombaton kezdődő bajnokságra. A szerdán lejátszott, komlói serdülő fiúk elleni meccsen látszott, hogy a lányok jó erőállapotban vannak, így bizakodva várhatjuk a Liga Kupa-sorozat első fordulóját, amelyen a Rinyamenti KC-t fogadjuk.
  – Rendhagyó módon tudunk ezúttal a bajnokságra készülni, hiszen egy „félig tétmeccs” lesz a főpróba – mondta vezetőedzőnk. – A Liga Kupa-sorozat egy új versenyfelület, ahol a benevezett csapatok nem játszathatnak külföldieket. Sajnos az NB I-es gárdák közül csak a Mosonmagyaróvár indult el. Nekünk hat csoportmérkőzést kell 2020 február 2-ig lejátszani, és a mi csoportunkból az első kettő jut tovább a legjobb nyolcba. Nincsenek extra elvárásaim ezzel kapcsolatban. Az első három lejátszott meccs után meglátjuk, hogy van-e esély a továbbjutásra. Ha igen, akkor megteszünk mindent ennek érdekében. Ha nincs, akkor a fiataloknak fogok lehetőséget adni a bizonyításra.

  Az RKC elleni utolsó hazai mérkőzés több szempontból is igen paprikásra sikeredett. Több piros lap, sérülés és utolsó másodpercekig kiélezett küzdelem volt látható. Most is ez lesz?
   – Benne van a pakliban. Jó kis csapat az RKC, több jól képzett, rutinos játékossal a soraiban. Sok fog azon múlni, hogy mennyire tudjuk a mi a játékunkat rájuk erőltetni. Ezt a mérkőzést kétféle képpen kell kezelni. Használni kell a bajnoki felkészülésre, de közben hazai pályán a győzelem is jólesne. A felkészülés frissítő, gyorsító szakaszában vagyunk, de technikai tudásunkat és döntéshozó képességünket is gyorsítani kell. Ez nem megy egyik hétről a másikra. Az itt elkövetett hibákat a védekezésben és az ott megjelenő akaratban kell kompenzálni. Ha ez így egyben lesz, akkor nem lesz hiba. Győzni fogunk!
  Csapatunk egyik legrutinosabb játékosa, Polics Tímea nem titkolja, örül, hogy vége az alapozásnak, s jönnek a tétmeccsek.
   
   
   
   
  Pola2.jpg
   

  – Ez a Liga Kupa-mérkőzés lesz a bemelegítés a bajnoki rajtra. Abszolút nem másodlagos az eredmény, a Nagyatád ellen igenis szeretnénk nyerni, sőt, szeretnénk továbbjutni a csoportból! Ez a meccs a főpróba, visszaigazolást kaphatunk arról, hogy hol tartunk. Az utóbbi időben voltak kisebb–nagyobb sérülések a csapatban, de jobbára mindenki rendbejött.  A Liga Kupa B-csoportjában szeptember 7-én, szombaton 18 órakor fogadjuk a Rinyamenti KC-t.
  A B-csoport további tagjai NEKA, Mohácsi TE.
  Csapatunk mérkőzései:
  2019. szeptember 27. péntek
  18:00   NEKA - Kozármisleny SE    
  2020. január 11. szombat
  18:00   Mohácsi TE 1888 - Kozármisleny SE    
  2020. január 18. szombat
  18:00   Kozármisleny SE - NEKA    
  2020. január 25. szombat
  18:00   Kozármisleny SE - Mohácsi TE 1888    
  2020. február 1. szombat
  18:00   Rinyamenti Kc - Kozármisleny SE    
   
  Jegyár információk:
  Felnőtt 1000 Ft/fő
  Diák/nyugdíjas: 500 Ft/fő