KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Elődöntősök vagyunk a Liga Kupában! 2021.03.25. 00:00

  Újabb nagyon szép sikernek örülhetett felnőtt csapatunk, hiszen a Liga Kupa negyeddöntőjének visszavágóján hazai pályán öt góllal legyőztük a NEKA-t, ezzel pedig bejutottunk a sorozat elődöntőjébe! Sikerült az előző szezonban, sikerült most is!

  Elődöntősök vagyunk a Liga Kupában!

  Nagy kár érte, hogy ezt szurkolóink nem élhették át a helyszínen – óriási lett volna a hangulat. Csapatunk a negyeddöntős párharc első mérkőzésén jó helyzetbe hozta magát, hiszen 25-25-ös döntetlent ért el a NEKA otthonában, ezzel egyértelműen nekünk állt a zászló a visszavágó előtt a továbbjutást illetően. Persze, ettől még nehéz volt a feladat, le kellett győzni ellenfelünket!

  Nos, az első félidő után gyakorlatilag biztosak lehettünk benne, hogy a meccs végén mi ünnepelhetünk. A lányok nagyon odatették magukat az első harminc percben, aminek az lett az eredménye, hogy hatgólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A második félidőben közepére azért így is izgalmassá vált a találkozó, a vendégek ugyanis nem adták fel, feljöttek két találatra (40. perc: 15-13), de ennél közelebb nem tudtak kerülni hozzánk. Ezt a rázósabb időszakot szépen átvészeltük, aztán ismét kezünkbe vettük az irányítást, s végül 25-20-ra megnyertük a visszavágót!

  Zdenko Kordi: – Elértük a célunkat a Liga Kupában, bejutottunk az elődöntőbe! Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyen mindkét csapat nagy akarattal játszott, úgy gondolom, minőségi kézilabdát láthattunk. Az első félidőben sikerült előnyt szereznünk, amit a későbbiekben meg tudtunk tartani. Gratulálok minden játékosnak, és mindenkinek az egyesületben az elért eredményért, de ki szeretném emelni, hogy ezt a győzelmet elsősorban a szurkolóinknak szeretnénk ajánlani, akik már régóta nem lehetnek velünk fizikailag az összecsapásokon! Hajrá, csajok, hajrá, Misleny!

  Kozármisleny SE – NEKA 25-20 (14-8)
  Női kézilabda Liga Kupa, negyeddöntő, visszavágó.
  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mellett.
  Vezette: Garai Balázs Róbert, Varasdi Levente Zoltán.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 10, Schäffer 3, Markovics 3, Halász 3, Scheffer 2, Hornyák 2, Grénus 1, Tobak 1, Linder, Kovács V., Bácsalmási, Takács, Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi.


  Továbbjutott: a Kozármisleny SE egy győzelemmel és egy döntetlennel, 50-45-ös gólkülönbséggel.