KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Először az otthontól távol 2017.07.26. 00:00

  A horoszkópja azt ígéri, jobb lesz, mint fénykorában – bízunk benne, hogy valóban így lesz, s új játékosunk, Pukler Glória sokat segít csapatunknak.
  Először az otthontól távol

  A Szombathelyi KKA csapatával az előző szezonban ezüstérmes lett – ugyanennek az eredménynek most itt is mindenki nagyon örülne. Az biztos, hogy ha kihozza magából a maximumot, nagy segítséget jelent majd számunkra, elvégre a rutinosabb, tapasztalt játékosok közé tartozik a maga 27 évével, szagolt már némi puskaport, nem mellesleg van nála töltény bőven: gólkirálynő is volt a Haladás színeiben.

   

  – Tizennégy évesen, vagyis elég későn kezdtem, s bár némileg meglepő, de most először mozdultam ki Szombathelyről, a Kozármisleny a második klubom – mesélte Pukler Glória. – S hogy miért igazoltam ide? Azért, mert nagyon szimpatikus volt, amit Kovács Tamás felvázolt, úgy érzem, érdemes azokért a célokért küzdeni, amiket itt kitűztek, nem mellesleg szerintem még többet ki tudok hozni magamból, mint eddig. Eljött az idő a váltásra.

   

  Bár nem feltétlenül ebben kell bízni, hinni, mindenesetre a horoszkópja csupa jót ígér: állítólag jobb lesz, mint fénykorában. Legyen így – majd Kovács Tamás edzései segítenek egy picit...

   

  A csapatban ugyan nem ő lesz a legmagasabb, de a góljai (is) bizonyítják, hogy megállja a helyét átlövő és irányító poszton, nagyon hatékony tud lenni. Reméljük, hogy jó cselezőkészségéből sokat profitálunk.

   

  – Szeretném, ha dobogón végeznénk, úgy érzem, ez reális cél. Persze három hét múlva sokkal jobban lehet majd látni, milyenek vagyunk, mennyire csiszolódtunk össze. Az biztos, hogy nagyon jó társaságba csöppentem, mindenki nagyon közvetlen, én is az vagyok. Befogadókészek a lányok, tök jó fejek, jól érzem magam – mondta Pukler, majd elárulta, ő egy egyenes ember, akinek mindenről megvan a véleménye és azt rendszerint el is mondja.

   

  Nem egy félős, megszeppent típus, ez valóban hamar kiderült, ennek ellenére nem egyedül érkezett Kozármislenybe: a párja, Tar Krisztián is elkísérte. Ő az utca túloldalán fog dolgozni, elvégre futballista – az, hogy együtt lehetnek, biztosan sokat segít nekik, amiből a kézi- és a focicsapat is jól jöhet ki.