KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Elsöprő lendület 2020.02.13. 00:00

  A Siófok KTC Kft volt a vendégünk szerdán

  Elsöprő lendület

  Ellenfelünk kezdte jobban a mérkőzést: 3 perc után 3 találat a Siófoknak, nekünk egy sem. Összekapták magukat a lányok, és egy 4-0 -ás sorozattal meg is fordították az állást, átvéve ezzel a vezetést, melyet innentől kezdve megtartottak, nem is akárhogyan. A huszadik percben érkezett a hidegzuhany ellenfelünknek. Hét perc alatt 7 találatot jegyeztünk, míg ők egyet sem, így a szünetre 10 gólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe! A szusszanás után sem változott a játék képe. A védelem retesze szinte tökéletesen zárt, míg elől parádés megoldásokkal vétették észre magukat fiataljaink, aminek köszönhetően nagy arányú győzelmet arattunk az egyébként igen jó erőkből álló Balaton parti együttes felett. 

  Gyulay László: Egészen elképesztő meccset játszottunk! Bíztam a győzelemben, mert azt éreztem, hogy most vagy soha hangulatban vagyunk! A védekezésünk és a kapus teljesítményünk kiváló volt, míg a kontráink és a felállt védelemmel szembeni támadások pontosak és kreatívak! Tudjuk, hogy nincs ennyi a két csapat között, de ez a mai mérkőzés a mi LÁNYAINKRÓL szólt! A motivációnk, a mutatott játékunk, a hozzáállásunk fantasztikus volt, szinte teljesen elszívtuk az ellenféltől a levegőt! Nagyon, de nagyon büszke vagyok a csupa nagybetűs CSAPATRA!

  Kozármisleny SE - Siófok KTC Kft (18-8) 35-18
  Ifjúsági I. Osztály 
  Vezette: Szászfai, Tasnádi 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 5, Köpösdi 3, Bácsalmási, Obendorf 2, Dézsi 1, Fledrich 2, Dobszai, Takács 5, Nemes 6, Szabó 6, Leitner 4
  Edző: Gyulay László