KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Emelt fővel búcsúztunk a Magyar Kupától 2021.02.18. 00:00

  Az NB I-ben az élbolyhoz tartozó Siófokkal szemben derekasan helytálltunk a Magyar Kupában, s bár végül kikaptunk, emelt fővel búcsúztunk a sorozattól.

  Emelt fővel búcsúztunk a Magyar Kupától

  Kiváló magyar és külföldi játékosokkal, valamint egy remek vezetőedzővel, Zdravko Zovkóval érkezett hozzánk a Siófok KC. Természetesen mindenki tisztában volt vele, hogy ezen a meccsen abszolút nem nekünk áll a zászló, csodára lenne szükségünk a továbbjutáshoz. A továbblépés végül nem sikerült, ám egy legalább közepesfajta csodát elkönyvelhettünk az első félidőben, hiszen tartottuk a lépést a vendégekkel, és a szünetben mindössze egygólos hátrányban voltunk. A második félidőben aztán hamar döntésre vitte a dolgot a Siófok, amely végül kilenccel nyert.

  Az ilyen mérkőzésekből rengeteget tanulhatnak játékosaink, nagyon örültünk annak, hogy az NB I. egyik élcsapatát fogadhattuk, s összemérhettük vele erőnket. Amit viszont nagyon sajnálunk, hogy ezen a nem mindennapi mérkőzésen nem lehettek jelen szurkolóink – nagy élményt jelentett volna számukra ez az összecsapás.


  Kozármisleny SE – Siófok KC 20-29 (12-13)

  Tippmix női Magyar Kupa 4. forduló.

  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 5, Schäffer 3, Tobak 3, Scheffer 3, Markovics 2, Szemmelrock 2, Grénus 1, Linder 1, Hornyák, Köpösdi, Takács, Halász, Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi.

  Siófok KC: Csapó (kapus), Mistina (kapus), Jezic 7, Kiss N. 5, Böhme 4, Tóth G. 4, Aoustin 3, Such 2, Horacek 1, Hársfalvi 1, Kadlicsek 1, Lapos 1, Pelyva, Juhász, Mazák-Németh.
  Vezetőedző: Zdravko Zovko.