KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ezt a meccset nem szabad kihagyni! 2018.02.09. 00:00

  Aki egy kicsit is szereti a sportot, a kézilabdát, annak szombat délután (18.00) megvan a programja: felnőtt csapatunk a bajnoki cím legfőbb várományosát, a Mosonmagyaróvárt fogadja. Óriási csatára van kilátás, mert az biztos, hogy nem adjuk olcsón a bőrünk. Lehet, hogy egyáltalán nem is adjuk...

  Ezt a meccset nem szabad kihagyni!

  Aki csak teheti, tényleg ne szervezzen magának más programot, jöjjön el inkább hozzánk a sportcsarnokba, s izgulja végig ezt a kiválónak ígérkező mérkőzést. Jöjjön minél több mislenyi, de jöjjenek pécsiek, hosszúhetényiek, alsómocsoládiak – mindegy, mindenkit nagy szeretettel várunk!

  Egyvalami ugyanis garantált: magas színvonalú, jó meccs lesz ez. A győzelmet nem tudjuk megígérni, de az biztos, hogy csapatunk mindent megtesz majd azért, hogy a bajnoki címre hajtó Mosonmagyaróvár elszenvedje második vereségét. Eddig egyedül a NEKA csapatának sikerült megvernie a jelenlegi második helyezettet (az éllovas NEKA egy meccsel többet játszott), miért ne sikerülhetne ugyanez nekünk is?!

  – Azt mondtam a lányoknak, hogy sportolók vagyunk, akik nyerni szeretnének, vagyis nem állhatunk máshogy oda, csak úgy, hogy le akarjuk győzni ellenfelünket – mondta vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Lehet, hogy a Mosonmagyaróvár erősebb, ennek ellenére megpróbáljuk hibára kényszeríteni, s olyasmivel is készülünk, amire ők nem számítanak.

  Hogy mi az? Ezt nem árulta el a tréner, mert akkor már nem lenne meglepetés. Azt viszont hozzátette, csapatának ezen a meccsen nincs veszítenivalója, s miután a Mohács legyőzésének köszönhetően remek a hangulat és nagyon jól dolgoztak a lányok a héten, lehet bizakodni.

  – Ugyanazt kell csinálnunk, amit a NEKA: szoros meccset kell játszanunk, ott kell lihegnünk ellenfelünk nyakán. Harcoltak körömszakadtukig, aztán az utolsó másodpercben lőtt góllal megnyerték a mérkőzést.

  Na, valami hasonló forgatókönyvet mi is elfogadnánk!

  Persze tudjuk, nagyon nehéz lesz. Nem véletlenül tartja mindenki a Mosonmagyaróvárt favoritnak: keretében hemzsegnek az élvonalat megjárt játékosok. Ott van például a sokszoros válogatott szélső, Kovacsicz Mónika, vagy Tilinger Tamara, Farkas Veronika, Scholtz Andrea – és még sorolhatnánk.

  – Tényleg nagyon erős csapat jön hozzánk, minden szurkolónkra szükségünk lesz annak érdekében, hogy legyen esélyünk a győzelemre. Jó hír, hogy Schaffer Éva felépült és játszhat, Fekete Alexandra és Szöllősi Dalma azonban beteg, utóbbira biztosan nem számíthatok.

  Reméljük, hogy nélkülük is képesek leszünk a bravúrra! Hajrá, Misleny!