KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ezt is behúztuk! 2017.11.13. 00:00

  Schäffer Éva kiváló teljesítményt nyújtott a Gárdony-Pázmánd elleni bajnokin, amelyen hét góllal, 31-24-re győztünk.

  Ezt is behúztuk!

   – Ezt a meccset kétszer kellett megnyeri, de ezúttal ez is sikerült – értékelt vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Az első húsz perc álomszerű volt, ekkor már tíz góllal is vezettünk. Sajnos jött a szokásos hullámvölgy. Veszítettünk a védekezés feszességéből és a támadásokban is sokat egyénieskedtünk, így a félidőre hat gól maradt meg az előnyünkből. A második félidőben nagyon sokat hibáztunk elöl. Lassúak és körülményesek voltunk, de leginkább türelmetlenek, így a támadójátékunkban megállt a tudomány. Hátul viszont rendben voltunk, emiatt a hazai csapat nem tudott négy gólnál közelebb zárkózni. Az utolsó tíz percre aztán elöl is sokat javultunk, így ha nehezen is, de behúztuk ezt a meccset. Gratulálok a lányoknak, mert ezt a bajnokit mérkőzés közben is meg kellett újra nyerni. Köszönjük fantasztikus szurkolótáborunknak, hogy ide is elkísért minket és hazai pályát teremtett!

  A tréner hozzátette, elsősorban a csapategységben hisz, de ki kell emelnie Schäffer Évát, aki extra teljesítményt nyújtott, kilenc gólt lőtt!

  Jövő szombaton hazai pályán a Szekszárd ellen is szeretnénk folytatni a pontgyűjtést.

   

  Gárdony-Pázmánd–Kozármisleny 24-31 (14-20)

  Női kézilabda NB I. B. Kozármisleny: Gadányi – Hosszu 5, Halász 3, Spán 1, Ragoncsa 2, Palotás 4, Schäffer 9. Csere: Radochay, Vig (kapusok), Tóth 3, Szöllősi 1, Rideg 1, Fekete 1, Pukler 1, Vadász, Szemmelrock.

  Vezetőedző: Kovács Tamás.

   

  További eredmények: VKL SE Győr–NEKA 22-43, Swietelsky-Szombathely–Szombathelyi Haladás 28-27, Rinyamenti KC–Mohács 33-24, Pilisvörösvár–Mosonmagyaróvár 14-36, Győri Audi ETO KC U18–Csurgó 36-22, Szekszárd–Marcali 34-18.

  Az élcsoport állása: 1. Mosonmagyaróvár 18 pont, 2. NEKA 16, 3. Swietelsky-Szombathely 16, 4. Kozármisleny 13, 5. Rinyamenti KC 12, 6. Szekszárd 11.