KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ezüstérmesek lettünk a Liga Kupában! 2021.06.07. 00:00

  A Liga Kupa döntőjének visszavágóján élvezetes, jó mérkőzést játszottunk a házigazda DKKA-val, aminek az eredménye négygólos vereség és a sorozat ezüstérme lett. Szép volt, lányok!

  Ezüstérmesek lettünk a Liga Kupában!

  Az élvonalban szereplő dunaújvárosi csapat már az első mérkőzésen jelezte, hogy nem nyitott semmiféle meglepetésre: tíz góllal, 35-25-re győzött Kozármislenyben, s ezzel mindent el is döntött. A visszavágón nem lehetett más a feladatunk, mint hogy tisztességgel helytálljunk, becsülettel végigdolgozzuk a meccset – aztán örüljünk az ezüstéremnek!

  Így is történt! A lányok nagyon odatették magukat az első félidőben, aminek az lett az eredménye, hogy a szünetben nálunk volt az előny, 11-12-re állt a mérkőzés. Jó volt látni, hogy a szezon utolsó fellépésén mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani. A második félidőben már sajnos kijött a két csapat közötti különbség, a hazaiak nyilván nem akartak vereséggel búcsúzni, ezért megnyomták ezt a harminc percet, fordítottak, s végül 25-21-re győztek.

  Liga Kupa döntőjét végül a DKKA nyerte két győzelemmel, 60-46-os gólkülönbséggel. Csapatunk a második helyen végzett, ezüstérmes lett, ami csodálatos teljesítmény, méltó megkoronázása volt ennek a szezonnak! Ezüst a bajnokságban, ezüst a Liga Kupában – soha rosszabbat!

  Zdenko Kordi: – Gratulálok a hazai csapatnak a kupa megnyeréséhez! Úgy gondolom, nagyon jó mérkőzést játszottunk, amit minden szurkoló élvezhetett. Büszke vagyok rátok, csajok! Ez a klubunk eddigi legnagyobb sikere. Gratulálok minden játékosnak, munkatársnak a 2020-2021-es szezonhoz. Hajrá, Misleny!

  Dunaújvárosi KKA–Kozármisleny SE 25-21 (11-12)

  Női kézilabda Liga Kupa döntő, 2. mérkőzés. Dunaújváros, Városi Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Őri Erika, Pozdena Erika.
  DKKA: Wéninger (kapus), Hlogyik (kapus), Szalai 7, Kazai 7, Bulath 4, Mihály P. 1, Ferenczy 1, Horváth G. 1, Fodor 1, Matucza 1, Krupják-Molnár 1, Román 1, Barján, Pál E., Schatzl Natalie, Husti. Vezetőedző: Vágó Attila.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Wichmann (kapus), Scheffer 7, Polics 6, Halász 3, Grénus 1, Schäffer 1, Kovács V. 1, Markovics 1, Péter P. 1, Fledrich, Köpösdi, Takács, Tobak, Linder. Vezetőedző: Zdenko Kordi.