KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Fantasztikus évet zártunk! 2018.06.20. 00:00

  Rengeteg élménnyel, rengeteg szép eredménnyel örvendeztették meg csapataink szurkolóinkat, és persze a klubnál dolgozókat a legutóbbi szezonban. Egyesületünk elnöke, egyben a felnőtt csapat vezetőedzője, Kovács Tamás értékelte a mögöttünk hagyott egy évet.

  Fantasztikus évet zártunk!

  Minden év elején azon gondolkodom, hogy meddig tudjuk folyamatosan túlszárnyalni az előző évek teljesítményét. A szezon végén büszkeséggel konstatáltam, hogy ez megint sikerült – kezdte Kovács Tamás. – Kezdeném azzal, hogy az egyesület, és ezen belül a kézilabda szakosztály is új munkahelyeket teremtett. A biztos jövedelem segítette munkatársaink egzisztenciájának megalapozását, így az elmúlt szezonban mindenki kizárólag a feladatára, munkájára koncentrálhatott. Mint minden szervezet életében, úgy a miénkben is voltak nehézségek, fennakadások az év során, de azt gondolom, hogy ahol tizenhárom csapat közel kétszáz fős játékosállományának kell hétről-hétre megszervezni az életét, abban benne van a hiba lehetősége. Azonban én csak szuperlatívuszokban beszélhetek kollégáimról, akik a saját területeiken extra profi munkát végeztek, így ezek az apróbb fennakadások, hibák elenyészőek voltak! Igaz ez a sportirodában dolgozóktól kezdve az edzői stábon át egészen az egészségügyért felelős kollégákig.

  A normális működéshez szükséges pénzügyi fedezet rendelkezésre állt, így a szakmai munka gördülékenyen zajlott. Ennek eredményeként a felnőtt csapat a megerősödött NB I. B-ben az előkelő negyedik helyen végzett. Ennél is fontosabb, hogy a komplett utánpótlásunk az NB I.-ben versenyezhetett, és ha már ott voltunk, sikerült ország-világnak újra megmutatni, hogy kiváló munka folyik a nálunk. Ifjúsági csapatunk a kilencedik, serdülőink a hatodik, U13-asaink a harmadik helyet szerezték meg bajnokságaikban. Nem mellékesen az ifik bronzérmesek lettek az NB II.-es felnőtt mezőnyben, a serdülők pedig aranyérmet szereztek a megyei felnőtt bajnokságban.

  Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy Kovács Véda személyében van serdülő válogatott kerettag játékosunk, míg a jövő évi serdülő keretbe Jarjabka Johanna, Takács Ivett és Vártok Tamara is bekerült. Ez hűen tükrözi, hogy milyen kiváló minőségi utánpótlásnevelés zajlik egyesületünknél.

  A szervezeti és szakmai munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy eszközállományunk is folyamatosan fejlődjön. Sportfelszereléseink kiváló minőségűek, és igyekszünk figyelni arra, hogy az elhasználódott eszközöket megfelelően pótoljuk. Az elmúlt szezonban sportruházat terén csak pótlás volt, ugyanakkor egy jelentősebb beruházásnak köszönhetően megkezdjük egy professzionális erősítő és rehabilitációs terem felszereléseinek beszerzését. Az első gépek a napokban érkeznek meg hozzánk.

  Köszönetet kell mondanom minden kollégámnak az egész évben nyújtott kimagasló munkájáért, köszönettel tartozom támogatóinknak, az önkormányzatnak és szurkolóinknak egyaránt. Végül, de nem utolsósorban köszönöm a szülőknek a bizalmat, hogy egyesületünkben sportoltatják gyermekeiket, és mellettük állnak minden pillanatban. Úgy gondolom, hogy enélkül mi sem lennénk sikeresek!