KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Felemás hétvége -0001.11.30. 00:00

  Serdülő alakulatunk a hétvége mindkét napján érdekelt volt. Szombaton még az Ifjúsági III. osztályban, vasárnap már a Serdülő I. osztályban léptek pályára.

  Felemás hétvége

  A szombati napon hévízre látogattak a Borbándi tanítványok. Az Ifjúsági III. osztályú mezőny végén tanyázó hazai csapat várt a lányokra, ennek megfelelően is mentünk bele a mérkőzésbe. Az első percet leszámítva nálunk volt a vezetés, amely a játékrész végéig 4 találatosra hízott. A második félidőben is szimpatikusan küzdött a hazai gárda, ám lányaink nem hogy közelebb nem engedték őket, még nagyobbra hízlalták a különbséget. Hatvan percnyi játékidő után 19-28 állt az eredményjelző táblán. Magabiztos játékkal hangolódtak tehát a lányok a másnapi, serdülő I. osztályú mérkőzésre.

  István röviden értékelte a látottakat:

  Döcögősen kezdtük a mérkőzést ami a támadó játékunkban nyilvánult meg elsősorban. A második félidő már sokkal jobb volt és biztos győzelmet aratunk a szimpatikus ellenféllel szemben.

  Hévízi SK - Kozármisleny SE (7-11) 19-28
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Ács Zsolt, Kovács Tibor

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld 2, Bihari 1, Kasziba, Takács 2, Váradi 3, Grosics, Jarjabka 4, Danis 6, Németh 1, Dézsi 6, Bálványos 3
  Edző: Borbándi István

   


  Tisztában volt vele csapat, edző, néző, hogy a Pénzügyőr SE elleni serdülő I. osztályú összecsapás már messze nem lesz oly könnyed menet, mint az előző napi, ifjúsági III. osztályú mérkőzés. Így is lett, bár a kezdés álomszerűen alakult. 6 percnyi játék után 3-1 állt az eredményjelzőn. Talán túlzottan is megnyugtatta a kedélyeket, és a fejeket a vezetés, innen ugyanis a vendég gárda vette kezébe a mérkőzés fonalát, így előbb utolértek minket, majd fordítottak: 7-9 oda. A kapuban Wichmann tartotta csatában csapatát, ám a támadások során nem volt ember, aki a hátára vegye csapatunkat a szünet után sem, sőt. A fordulás után rémálomszerűen kezdtünk: 4 labdát ajándékoztunk az ellenfélnek, akik köszönték szépen, és ki is használták a lehetőségeket. 7-13 -as állásról kellett tehát megkezdeni a felzárkózást ismételten. Érkezett a pályára Grosics Gréta, aki támadásban szép dolgokat mutatva vette hátára a csapatot, ám három találatnál közelebb nem tudtuk megközelíteni ellenfelünket, így a vendégek örülhettek a lefújás után.

  Jól kezdtük a mérkőzést, aztán a kihagyott hétméteres minket zavart meg, a támadásinkban semmi átütőerő nem volt. A kapuban Wichmann nagyszerű napot fogott ki, sajnos Grosicson kívül támadásban senki nem tudott felnőni a feladathoz, viszont a védekezésünk jól működött. A második félidő első 3 perce rémálom volt. Öt eladott labdánk volt, amiből 4 gólt kaptunk, nem volt vezére a csapatnak sajnos. Grosics visszacserélése színt vitt a játékba, három gólra meg is közelítettük a vendégeket, de ebben a szakaszban hetest, és ziccereket hibáztunk. Ami nagyon jó, hogy négy góllal kaptunk ki az őszi 12-vel szemben, ami viszont hiány érzetet okoz, hogy az ellenfél nem volt jobb mint mi, és a győzelem valós lehetőség volt. Ha megtanulnak a lányok nyomás alatt is legalább 60% -on játszani akkor ezek a mérkőzések már meg lesznek. - Összegezte a látottakat Borbándi István.

  Kozármisleny SE - Pénzügyőr SE (7-9) 17-21
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula

  Kozármisleny SE: Hausznek, Wichmann - Dézsi N. 2, Kornfeld, Dézsi F. 3, Bihari, Kasziba, Bálványos 2, Takács, Váradi 3, Köpösdi 1, Grosics 5, Jarjabka 1, Danis, Németh
  Edző: Borbándi István