KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Felemás napot zártunk 2019.02.03. 00:00

  Csalódás, majd javítás

  Felemás napot zártunk
  - A budapesti meccsek legfontosabb tanulsága, hogy félgőzzel és akaratgyengén nem lehet ezt a sportot csinálni - kezdte értékelését Kovács Tamás. A délelőtti mérkőzésen egy nagyon motivált hazai csapat találkozott egy kiscsoportos kiránduló csoporttal. Nem tudok semmi jót mondani csapatomról. Amellett, hogy rengeteg butaságot követtünk el az akarati tényezőkben is sikerült alul múlni magunkat. Semmi pozitívumot nem tudok mondani erről a meccsről. Gratulálok a hazai csapatnak és szeretném megköszönni, hogy segítettek a napközbeni szállításban. 
   
  Szent István SE - Kozármisleny SE 39:20
   
  - A nap második meccse előtt volt pár keresetlen szavam a játékosokhoz. Bár szerintem maguktól is érezték, hogy a délelőtti produkció nagyon kevés volt. A Kispest elleni meccsbe jól mentünk bele és gyakorlatilag végig vezetve uraltuk a mérkőzést. Jelentősen javultunk a hozzáállás tekintetében és sebességben is. Kár a délelőtti meccsért. Ami dicséretes, hogy feltudtunk állni a délelőtti pofon után. Nem szedtünk össze újabb sérülést. A sok sérülés és hiányzó ellenére bírtuk erővel. Próbáljunk meg kiindulni a Kispest elleni meccsből, ami a jövőt illeti, de mindenképpen tanulni kell a SZISE elleni hibákból.
   
  Kispest NKK Endo Plus Service - Kozármisleny SE 28:30
   
  Legközelebb február 8-án pénteken lépünk pályára. Hazai környezetben a Szekszárd csapatát fogadjuk. Ez lesz a bajnoki főpróba. A mérkőzés megtekintés ingyenes. Bízunk benne, hogy addigra már teljes kerettel leszünk, hiszen ezen a hétvégén Vig, Schäffer, Szemmelrock, Leitner sem állt Kovács Tamás remdelkezésére, míg Réb Fanni láz miatt a délutáni meccsre már át sem öltözött.
   
  A Szekszárd ellen edzőmérkőzés tehát fenruár 8-án 18:50-kor kezdődik sportcsarnokunkban.