KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Felszabadultan, görcs nélkül 2017.08.07. 00:00

  Annyi klubot megjárt, mint más egy teljes pályafutás alatt – pedig még mindig csak 26 éves. Hosszu Boglárka reméli, nálunk megtalálja a helyét.
  Felszabadultan, görcs nélkül

  Mosolygós, vidám. Állítólag villámgyors is, de ezt egy beszélgetés során ugyebár nem lehet felmérni. Nem mellesleg: igen, rövid u-val írja a Hosszut.
  Csapatunkhoz Hosszu Boglárka személyében új jobbszélső érkezett. Olyasvalaki jött, aki a legjobb korban van, hiszen még csak 26 éves, ugyanakkor már kellő mennyiségű tapasztalattal van felvértezve – reméljük, sokat segít majd nekünk.


  – Csurgón kezdtem kézilabdázni, onnan Nagyatádra, majd Győrbe kerültem, ahol az utánpótlásban szerepeltem, de a felnőtt keretnek is tagja voltam – mesélte Hosszu. – Ezután következett Siófok, majd Dunaújváros, Veszprém, végül pedig az MTK. Sajnos ott keveset játszottam. Itt, Kozármislenyben szeretnék kijönni abból a gödörből, amibe kerültem. Ismét felszabadult akarok lenni, élvezni akarom a kézilabdát, szeretném, ha elmúlna a görcs. Az előző évem nehéz volt.
  Bízunk benne, hogy a következő, ha nem is könnyű, de sikeres és emlékezetes lesz. Meg talán az azt követő is...
  – Valóban sok klubban játszottam már, valahogy így alakult. Én is abban reménykedem, hogy Kozármislenyben megtalálom a helyem. Az első benyomásaim alapján úgy érzem, sikerülhet: olyan, mintha nem is most nyáron jöttem volna ide. Érzem, hogy fontos vagyok a csapat számára, és ez nagyon jólesik nekem. Szerintem itt minden adott ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el: a körülmények, a felszereltség olyan, mint egy NB I.-es klubnál. Nagyon bizakodó vagyok, s bár a mezőnyt nem igazán ismerem, véleményem szerint az első ötbe bekerülhetünk.
  A korábbi junior válogatottal (Róth Kálmán irányítása alatt Európa-bajnoki második és világbajnoki ötödik volt) olyan játékos érkezett hozzánk, aki sokat segíthet abban, hogy több gyors gólt szerezzünk. Állítólag tényleg villámgyors, így sokkal hatékonyabbak lehetünk indításokból.
  De nem csak a pályán kell majd bizonyítania, más terepen is kipróbálhatja magát. Edzősködni is fog ugyanis, az U7-es csapat vezetőedzője lesz – miután most végzett testnevelő-edzőként, ez a lehetőség pont kapóra jött neki, örül, hogy belekóstolhat ebbe a munkába.