KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Gólszegény serdülők, fegyelmezett ifisták 2020.12.06. 00:00

  Harminchét nap után játszottak újra tétmecsset csapataink

  Gólszegény serdülők, fegyelmezett ifisták

  Az Érd elleni mérkőzést már novemberben le kellett volna játszani, de a járvány miatt, akkor ellenfelünk kérte a halasztást. Természetesen ebbe egyesületünk partner volt, így a mérkőzések decemberre tolódta. Serdülő csapatunk egy igen gólszegény mérkőzésen maradt alul, míg az ifi csapat egy nagyon fegyelmezett játékkal örvendeztette meg a szakmai stábot.

   

  Serdülő I.osztály

  Kozármisleny SE - Érd 10:15 (7:6) v.:Kovacsik, Polgár

  Nagyvizeli (k), Tornyos, Bihari, Kornfeld, Teplán 3, Varga, Bálványos, Takács, Kocsis, Pál-Kovács, Grosics 3, Kaál-Nagy 4, Tóth

  Edző: Gyulay László

   

  Hétméteresek 2/3 ill. 2/2

  Kiállítások: 0 és 4 perc

  Gyulay László: A védekezésünkkel és a kapusteljesítményünkkel nagyon elégedett vagyok! Viszont nagyon keveset futottunk, így a rendezetlen védelemmel szemben, szinte eredménytelenek voltunk,míg a felállt védelemmel szembeni támadás taktikát, még igencsak tanuljuk. De türelmesnek kell lenni, mert nem várhatjuk el a gyerekektől, hogy mindent egyből tudjanak, ezért bízom benne, hogy sok munkával,tavasszal már sokkal jobban fog menni! 

   

  Ifjúsági I.osztály

  Kozármisleny SE - Érd 28:19 (14:6) v.:Kovacsik, Polgár

  Bocskor (k), Kovács 7, Acsai 2, Köpösdi 4, Obendorf 3, Pocsay 1, Dézsi 4, Fledrich, Wichmann (k), Takács V. 4, Takács I. 2, Grosics, Ancil, Varga, Váradi 1 

  Edző: Gyulay László

   

  Hétméteresek 4/3 ill. 7/6

  Kiállítások: 10 és 2 perc

  Gyulay László: Nehéz helyzetben voltunk, mert a héten nem tudtunk együtt gyakorolni, de ettől függetlenül, a múlt heti munka nem múlt el nyomtalanul! Rengeteget dolgoztunk a védekezésünkön, és ez kifizetődőtt, míg támadásban, minden labdát megbecsülve, pontosan játszottunk! Nagyon büszke és hálás vagyok a lányoknak, és szeretném nekik megköszönni, amit a pályán tettek egyénileg és csapat szinten! Beliczay József edző társamnak pedig szívből gratulálunk unokájának születésének alkalmából!